MISTERIJ UBOJSTVA

Šef makedonskog MUP-a za Jutarnji: ‘Tot je poznavao djevojku koja ga je udarala‘

Na pitanje znači li to da su se djevojka i Tot poznavali, Spasovski je odgovorio: ‘Da‘

Denis Tot

Hrvatski rukometaš Denis Tot preminuo je u Skoplju od posljedica premlaćivanja i zadobivenih udaraca, no još uvijek se pokušavaju rasvijetliti okolnosti ovog tragičnog događaja.

Sjevernomakedonski ministar unutarnjih poslova Oliver Spasovski, na izravno pitanje novinara Jutarnjeg lista što je bio povod brutalnog premlaćivanja Denisa Tota, što je dovelo do njegove smrti, odgovorio je:

- Mi smo na temelju snimke rekonstruirali cijeli događaj, a prema izjavama osoba koje su bile tamo, radi se o nekom osobnom odnosu između stradalog i djevojke.

Na pitanje znači li to da su se djevojka i Tot poznavali, odgovorio je : "Da".

image

Oliver Spasovski

Dušan Miljuš

Ministar Spasovski rekao nam je da policija nije bila prisutna na obdukciji, ali da su svu odjeću i mobitel stradalog Denisa Tota, ali osoba koje su sudjelovale u napadu, poslani na vještačenje.

Odlučno je odbacio spekulacije da bilo tko nešto zataškava ili da je nestao dio nadzornih kamera.

Obdukcija tijela mladog sportaša pokazala je da je bio žrtva bjesomučnog nasilja za koje makedonska policija sumnjiči tri osobe - A. Lj. (28), K. L. (19) i A. K. (22), sve iz Skoplja. Osumnjičena 19-godišnja K. L. i 22-godišnji A. K. vrlo su brzo uhićeni i dali su iskaz u nazočnosti odvjetnika, a A. Lj. i dalje je u bijegu i za njim se traga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 23:54