UMRLA U BOLNICI

Trudnica (30) stradala u sudaru u Puli: Morala je biti porođena prije termina, beba nije preživjela

Nesreća se dogodila kada je 24-godišnjakinja upravljala automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka u suprotnom smjeru

Ilustracija

 Zvonimir Barisin/Cropix

Policija je zaprimila obavijest iz riječke bolnice kako je preminulo dijete koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći koja se dogodila 22. srpnja oko 23.45 sati na križanju Faverijske i Rakovčeve ulice u Puli. Poradi utvrđivanja okolnosti stradavanja, nad tijelom će se obaviti obdukcija.

Nakon nesrece je zbog ozljeda porodjena prije termina, u 37.tjednu trudnoce. Dijete, nažalost, nije prezivjelo.

Kako piše Glas Istre, nesreća se dogodila kada je 24-godišnjakinja upravljala automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka, kolnikom Faverijske ulice u suprotnom (zabranjenom) smjeru. U jednom trenutku 24-godišnjakinja je ušla u raskrižje s Rakovčevom ulicom gdje je u njezin bočni dio automobila udario automobil, pulske registracijske oznake, kojim je upravljala 30-godišnjakinja koja je zadržavala smjer kretanja. Od siline udarca automobil, zagrebačke registracijske oznake, se zarotirao te je odbačen na nogostup.

Nakon nesreće, zbog zadobivenih teških ozljeda 30-godišnjakinja je porođena prije termina, u visokom stupnju trudnoće. Beba je umrla u riječkoj bolnici.

Protiv 24-godišnje vozačice se zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:35