Bizarna prevara u Istri

‘U ordinaciju je ušla žena već znatno uvećanih usana, tražila me još 1ml, a onda je nestala‘

Stomatologinja Anika Černeka iz Istre postala je žrtvom prevare od strane pacijentice koja se lažno predstavila
Ilustracija
 Microgen Images/Sciencephoto/Profimedia

Stomatologinja Anika Černeka iz Istre doživjela je u ponedjeljak na svojoj koži bizaran slučaj prevare od strane pacijentice koja se lažno predstavila i od nje tražila uvećanje usnica.

Postupak je odradila, no za to novac nikad nije dobila, a detalje incidenta objavila je na svom Facebooku.

'Kako me danas pokrala žena patka?!

Jutros kava. Moka. Sasvim prosječan, radni, sparni i sunčani ponedjeljak. Onda prolom oblaka. Posao. Pacijenti mi kasne na zakazane termine u ordinaciju zbog gužve u prometu. Radim, veselim se večeri i druženju sa psom.

Tijana Jung nam u raspored dodaje novu pacijenticu koja se naručuje na tretman uvećanja usana. Hitno je tražila termin baš danas jer sutra slavi rođendan i 'dečko časti'.

Potpuno prosječan dan pomoću dotične gospođice ili gospođe u nekoliko se minuta pretvorio u neprosječan i neobičan.

U ordinaciju je ušla žena već znatno uvećanih usana koja se nama predstavila kao Nataša Radanović. Vjerojatno bi bolje nosila ime Jane Doe jer je sve podatke upisane u novootvoreni karton skroz izmislila. Kaže Nataša (Jane, Maša, Vaša, Naša...Vi birajte.), gospođa s naglaskom koji nije hrvatski, da ima muža Puležana, baš na Kaštanjeru, broj 25. Kaže i da ima petogodišnju kći s pokvarenim zubima koju bi nam kasnije uvela na pregled.

Natašu danas drugi dr. nije uspio primiti za uvećanje usana i navodno je preporučio mene. Izuzev internog sukoba s ukusom za estetiku i veličinu usana, toj istoj Nataši uvećala sam usne za 1mL, namazala kremicu i standardno objasnila upute nakon zahvata.

Nataša je rekla da će još 'skoknuti' po kćerku da nam ju uvede i mobitelom je pozvala nekoga. Naivno, Tijana i ja smo čekale da se netko vrati u ordinaciju, ali ništa. U čekaonici je za smanjivanje sumnje za sobom čak ostavila i izlizanu i praznu Guess torbu.'

'Nataša i njezina obitelj nestaju bez traga. Ne vraćaju se. Broj telefona koji je upisala u upitnik o zdravlju ne postoji. Broj telefona s kojeg je zvala da se naruči je nedostupan.

Telefonski mi je i MUP potvrdio da podatci ne odgovaraju dotičnoj osobi. Nisam ljuta, ni tužna, a ni manje bogata zato što Nataša hoda s ukradenim XL usnama.

Ljuta sam i tužna jer Nataša nije ni prva ni zadnja muljatorica, lažljivica, kradljivica, prevarantica.

Ljuta sam i tužna što smo okruženi iskrivljenim, lažnim, maskiranim, izobličenim ljudima.

Ljuta sam i tužna što ne smijem vjerovati nikome.

Ljuta sam i tužna jer moram biti na oprezu, moram biti sumnjičava.

Ljuta sam i tužna jer kvragu i svijet u kojem žive sami lažnjaci', napisala je Černeka koja ordinaciju ima u Galižani kod Vodnjana.

Za Jutarnji je kazala kako je prevaru prijavila telefonski policiji oko 20:30h, jer MUP prima prijave osobno samo do 21h.

- Sada privodimo kraju jutarnju smjenu u ordinaciji i idem u MUP prijaviti krađu - dodala je prevarena zubarica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 12:30