JESTE LI IH VIDJELI?

U protekla 24 sata na zagrebačkom području nestala čak trojica muškaraca, obitelji i policija traže pomoć

Ako ste vidjeli muškarce sa fotografija, nazovite 192, obavijestite najbližu postaju ili pošaljite e-mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 Nestali.hr/MUP

Jeste li ih vidjeli? Zovite 192, obavijestite najbližu policijsku postaju ili pošaljite e-mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. – apel je policije koja traga za trojicom muškaraca čije su obitelji u protekla 24 sata prijavile njihov nestanak.

Umirovljenik Nikola Crljen (84) otišao je u nepoznato iz Ulice Retkošica. Prema opisu danom policiji ima sijedu kosu te velike smeđe oči. Mršave je tjelesne građe, a u vrijeme nestanka imao je plavu jaknu, donji dio trenirke crne boje i crnu šilt kapu.

image

Nikola Crljen

Nestali.hr/mup/

Velikogoričaninu Petru Mandariću (28) se također gubi svaki trag. Visok je 172 centimetra, crne kose i smeđih očiju, a kao karakteristika je izdvojen madež na lijevoj strani vrata.

image

Petar Mandarić

Nestali.hr/mup/

Na nogama je i obitelj 29-godišnjeg Zagrepčanina Filipa Ramljaka koji je zadnji puta viđen u Ulici Križnog puta. Filip je srednje tjelesne građe i visok 190 centimetara, ima smeđu kosu i oči, a u vrijeme nestanka na sebi je imao žuto-smeđu majicu kratkih rukava, svijetlo sive kratke hlače i crno crvene Nike tenisice.

image

Filip Ramljak

Nestali.hr/mup/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 21:35