CURE DETALJI NESREĆE

U tijeku je velika potraga za mladićem koji je sletio u potok pa teško ozlijeđen pobjegao, HGSS digao dronove!

U prometnoj nesreći 70-godišnji vozač Volkswagena je lakše ozlijeđen
 /Požega.eu

Požeška policija traga za nepoznatim vozačem koji je u nedjelju skrivio prometnu nesreću na požeškom području, automobilom sletio u korito rijeke Veličanke i pobjegao, ne pruživši pomoć ozlijeđenima u nesreći.

Iz požeško-slavonske Policijske uprave je priopćeno da je jutros oko 8,05 sati između mjesta Požega i Mihaljevci nepoznati vozač osobnog automobila „Honda“, stranih registracija zbog neprilagođene brzine prešao u suprotnu prometnu traku i prednjim dijelom udario u automobil „Volkswagen“ požeških registracija kojim je upravljao 70-godišnjak.

image
/Požega.eu
image
/Požega.eu

Nakon toga „Honda“ je udarila u metalni stup s prometnim znakom i sletjela u korito rijeke Veličanke, dok je „Volkswagen“ sletio u putni kanal.

image
/Požega.eu
image
/Požega.eu
image
/Požega.eu

U prometnoj nesreći 70-godišnji vozač „Volkswagena“ je lakše ozlijeđen, dok je 30-godišnji putnik iz „Honde“ teško ozlijeđen. Vozač "Honde" je otišao s mjesta nesreće.

Protiv nepoznatog vozača slijedi kaznena prijava zbog kaznenih djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ i „Nepružanje pomoći“ i za njim tragaju policijski službenici, priopćili su iz PU požeško-slavonske.

Kako neslužbeno doznaje RTL, osoba koja je u bijegu je inače iz Mihaljevaca, ali radi izvan Hrvatske te su zato strane registracijske pločice na automobilu. Na mjestu događaja nema tragova kočenja. Za njim se traga, policija je obišla roditelje i sve druge koji bi mogli imati nekih informacija.

Isto tako, za njime traga Gorska služba spašavanja. Postoji mogućnost da se još uvijek skriva u polju pa sve traže i s dronom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 15:56