NESREĆA U PULI

Vozač romobila teško ozlijedio pješaka, policija: Neka nam se javi, možda nije svjestan težine nesreće...

Vozač romobila vozio zabranjenim smjerom i naletio na pješaka koji je nepropisno hodao kolnikom, obojica pala, vozač pobjegao

Vozač romobila (ilustracija)

 Vlado Kos/Cropix

Od jučer predvečer traje potraga za nepoznatim vozačem romobila koji je u pulskoj Negrijevoj ulici, dok se vozio suprotnim smjerom, naletio na pješaka i teško ga ozlijedio.

Pulska policija je, naime, dojavu o nesreći zaprimila oko 17.10 sati. Kroz istraživanje su utvrdili da je nepoznati muškarac vozio romobil u zabranjenom smjeru i tom je prilikom naletio na 58-godišnjeg pješaka koji se, pak, nepropisno kretao kolnikom Negrijeve ulice i koji je u teškom stanju prevezen u bolnicu.

- Uslijed siline udarca vozač romobila i pješak pali su na kolnik nakon čega se nepoznati vozač romobila udaljio s mjesta nesreće bez da je pružio pomoć pješaku. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja identiteta vozača romobila i ujedno poziva vozača romobila koji možda nije bio svjestan težine nesreće, ali i sve druge možebitne svjedoke nesreće ili osobe koje imaju korisne informacije o ovom događaju da se jave u Postaju prometne policije Pula-Pola (Tršćanska 36), na broj telefona 192 ili 052 538 739, putem adrese elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili anonimno putem aplikacije Sigurnost i povjerenje - kažu iz PU istarske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 03:06