DAO PETAMA VJETRA

Vremešni vozač (84) išao u rikverc pa skrivio nesreću: Udario 17-godišnjaka na biciklu i pobjegao

Iako je napustio mjesto nesreće u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, policajci su brzo locirali umirovljenika i pokucali mu na vrata stana

Ilustrativna fotografija

 Profimedia

Vremešni varaždinski umirovljenik napustio je u ponedjeljak mjesto nesreće nakon što ju je skrivio u pola bijela dana udarivši u maloljetnika na biciklu.

Provodeći očevid i u razgovoru s očevicima, policajci su ušli u trag 84-godišnjem Varaždincu koji je oko 14.20 sati vozio Zagrebačkom ulicom u Varaždinu. Točnije, on se osobnim vozilom uključivao u promet vožnjom unatrag s obilježenog parkirališta bez da je prethodno propustio sva vozila koja su se kretala kolnikom.

- Zbog toga je stražnjim desnim dijelom vozila udario u stražnji kotač bicikla kojim je biciklističkom trakom u smjeru ulice Franca Prešerna upravljao 17-godišnji maloljetnik. On je pritom ozlijeđen te je naknadno zatražio liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin.

Vozač osobnog automobila napustio je mjesto događaja, a da s vozačem bicikla nije razmijenio osobne podatke i podatke o vozilima - kažu iz PU varaždinske, koja je vrlo brzo umirovljeniku pokucala na vrata stana. Je li uopće bio svjestan naleta ili nije, nije poznato, no bit će odgovarajuće sankcioniran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 07:21