NASTAVLJENA POLEMIKA

HDZ: ‘Milanović je iskompleksirani luzer, očito su Titova garda i Partija ostale duboko u njemu‘

Po običaju, Milanović se ponaša kao iskompleksirani luzer. I dalje je opsjednut Plenkovićem, još od poraza 2016., poručili su
Zoran Milanović
 Paun Paunovic/Cropix

Najnovije izjave predsjednika Zorana Milanovića, koji se novinarima obratio tijekom službenog posjeta Sinju, komentirao je HDZ na Facebooku.

Podsjetimo, Milanović je ponovio stav da je pravosuđe HDZ-ovo, a da je laž riječ koju je premijer Andrej Plenković unio u hrvatski politički vokabular. Također ga je nazvao 'pitomcem komunističkim' te, između ostalog, poručio da bi 'HDZ-ovci bi radije imali Hitlera u pravosuđu nego Zlatu Đurđević'.

HDZ-ovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

- Odavno više nema Titove garde u kojoj je u Beogradu ušao na vlastiti zahtjev u Partiju, no očito su Titova garda i Partija ostale duboko u Milanoviću! Nakon što je Milanović kao prononsirani ljevičar i član beogradske Partije ignorirao Dan državnosti ?? i nakon što je propala njegova ,,slavna'' inicijativa o uklanjanju proslave pobjedničke Oluje iz Knina, i danas ,,prekaljeni ratnik'' nastavlja s primitivnom retorikom i lažima o #HDZ i predsjedniku Andrej Plenković. I to čini prigodom posjeta svom koalicijskom partneru iz Mosta - Miri Bulju.

Po običaju, Milanović se ponaša kao iskompleksirani luzer. I dalje je opsjednut Plenkovićem, još od poraza 2016. godine.

„Prekaljeni ratnik“ koji tvrdi da politika treba kontrolirati tajne izvide, koji je sramotio našu zemlju s Lex Perković u cilju sprječavanja procesuiranja udbaških egzekutora, koji traži da partije i stranke postavljaju suce & koji svakodnevno krši ?? zakone - posljednja je osoba koja može govoriti o pravosuđu.

Sva nadležna tijela neovisno i neometano rade svoj posao, što je jedini način da izvidi i istrage dovedu do razotkrivanja i procesuiranja kaznenih djela. Milanovića to čudi, možda i zato jer pravosuđe nije tako funkcioniralo u razdoblju SDP-ove Vlade koju je vodio. Činjenica da u mandatu ove #VladaRH pravosudna tijela svoj posao rade samostalno i neovisno ono je što najviše muči Milanovića. Činjenica da DORH pokreće postupke bez utjecaja politike izbija mu tezu koju često koristi - da HDZ stoji iza hrvatskog pravosuđa. Ta mantra je već niz godina srž njegove politike, a istinska borba protiv korupcije i neovisni rad pravosuđa najbolja je potvrda da Milanović laže, zaključuje se u objavi na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 08:31