IZBORNI SABOR

Novi stari predsjednik: Dario Hrebak ponovno izabran za predsjednika HSLS-a

Pod vodstvom Darija Hrebaka, poručuju iz HSLS-a, nastavit će predano graditi otvoreno, pravedno i prosperitetno društvo

Dario Hrebak

 Damjan Tadić/Cropix

HSLS je u subotu na izbornom saboru usvojio novi statut i izabrao novo vodstvo - za predsjednika stranke ponovno je izabran Dario Hrebak pod čijim će vodstvom, kako je priopćeno, HSLS predano raditi na izgradnji otvorenog i prosperitetnog društva te još liberalnije Hrvatske.

Hrvatska socijalno-liberalna stranka (HSLS) najstarija je demokratska stranka u Hrvatskoj, a 20. izbornom saboru u Jastrebarskom prisustvovalo je 320 delegata te stotinjak gostiju i članova stranke, među njima i bivši predsjednici HSLS-a Dražen Budiša i Darinko Kosor.

Otvarajući sabor, Hrebak je istaknuo da je Hrvatska danas zemlja nižih poreza, manje zadužena, modernija i transparentnija, "a to je uvelike rezultat politika za koje se HSLS zalagao, koje je prije izbora obećao i koje je isporučio".

HSLS nije stranka praznih obećanja nego rezultata, to nas razlikuje od drugih liberalnih stranaka u Hrvatskoj i čini najozbiljnijom liberalnom strankom, ističe se u priopćenju.

Delegati iz cijele Hrvatske izabrali su i potpredsjednike stranke - Ladu Terzić, Mirka Budišu, Josipa Griveca i Ivana Žeku.

Pod vodstvom Darija Hrebaka, poručuju iz HSLS-a, nastavit će predano graditi otvoreno, pravedno i prosperitetno društvo te još bolju, uspješniju i liberalniju Hrvatsku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:49