LEDENO I SKLISKO

Potpuni kaos na zametenoj cesti kod Klisa, snimljen i pad motociklista: ‘Pa ovo je skup ljubitelja ljetnih guma!‘

Najlakše je bit‘ pametan i vrijeđati, jer Bože moj, vama se to nikad ne bi dogodilo, napisala je jedna korisnica Facebooka

Pad s motocikla na cesti između Klisa i Dugopolja

 Screenshot/FACEBOOK/Prometne zgode i nezgode

Snijeg od ponedjeljka ujutro pada u okolici Splita, na autocesti A1 između čvorova Prgomet i Vučevica vozi se uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat zbog ledene kiše i snijega, a policija poziva vozače na strpljenje i dodatan oprez te pridržavanje mjera zimskih uvjeta na cestama.

No mnogi su ipak na put krenuli nespremni. Društvene mreže prepune su fotografija i snimki kaosa u prometu, a na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljen je video pada motociklista na cesti između Klisa i Dugopolja.

- Skoro pa s japankama na nogama... Kud ga pamet nosi po tom vremenu i skliskoj cesti... Ovaj hoće počinit‘ samoubojstvo - samo su neki od komentara, no puno je i onih koji su se zapitali zašto osoba koja je snimala nije pomogla dotičnome.

- Momak je preuzeo motor sa servisa jutros dok je vrijeme bilo još relativno okej. Na putu doma iznenadio ga je snijeg, kao što je iznenadio sve nas. Al‘ najlakše je bit‘ pametan i vrijeđati, jer Bože moj, vama se to nikad ne bi dogodilo - napisala je jedna korisnica Facebooka.

I druga snimka sa stranice Prometne zgode i nezgode zorno prikazuje kaos u prometu.

- Pogledajte ove amatere! Godišnji skup ljubitelja ljetnih guma. E sad lijepo policija popisat‘ i kazne za neispravnu opremu auta. Mi koji smo dali za gume po 500, 600 eura smo debili i čekamo u koloni po dva sata zbog pametnjakovića u autu od 30 tisuća i ljetnim gumama 2017. proizvodnja... - komentirali su korisnici Facebooka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:15