DOMAGOJ HAJDUKOVIĆ

SDP-ov zastupnik ima novog dečka, uživaju na jadranskoj obali. Pogledajte fotografije sretnog para

Fotografijama s odmora pohvalio se njegov novi dečko, Osječanin Marija Stainer
Domagoj Hajduković
 Ranko Suvar/Cropix

Domagoj Hajduković, saborski zastupnik SDP-a, našao je novog dečka - zgodnog Osječanina Matiju Stainera. Zajedno su na moru, rade selfije i uživaju, piše Slobodna Dalmacija.

Fotografije je na svoj Facebook postavio Matija Steiner, u opisu jedne je napisao "#seaside, #gays"...

A u opisu druge piše: "The best thing to hold onto in life is each other" (U životu je najbolje držati se jedan drugoga), te je uz objavu stavio zastavu duginih boja.

Stainer je, inače, prije nekoliko tjedana Hajdukoviću posvetio pjesmu na Instagramu, a uz nju je stavio i nekoliko srca.

Stainer je hrvatskoj javnosti poznat kao jedan od sudionika reality showa Big Brother u sezoni koja se emitirala 2018. godine. Kad je izlazio iz BB kuće, tada kao 24-godišnjak, Stainer se požalio na diskriminaciju zbog svoje seksualne orijentacije, a ispričao je i kako su ga drugi kandidati zbog toga vrijeđali.

Hajdukoviću svi čestitaju

Na forumima i u komentarima svi čestitaju Hajdukoviću, žele mu ugodan godišnji odmor. Netko je napisao i "ljubav je ljubav", navodeći kako mu želi da se dugo vole i poštuju.

Domagoj Hajduković je pak na svoj profil stavio ove objave:

Hajduković je, inače, jedan od rijetkih hrvatskih gay političara koji je otvoreno progovorio o svojoj seksualnoj orijentaciji. U lipnju 2020. Hajduković je tvrdio da ga je fizički napao bivši dečko koji je prijavljen i zbog obiteljskog nasilja. No, ta je kaznena prijava naknadno odbačena jer je DORH ustvrdio da njih dvojica nisu bili obitelj, niti su živjeli u bračnoj ili izvanbračnoj zajednici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 15:05