POTRESNA ISPOVIJEST

‘Smrskao mi je lice i zario nož. Od smrti me spasio sin. A onda sam u bolnici čula što šapuću policajci‘

Pretučena Sesvećanka i majka šestero djece koju je unakazio suprug nakon što mu je rekla da želi razvod za Jutarnji je ispričala svoj pakao

”Jedno jutro zazvonio mi je telefon u 7 sati. Broj je bio fiksni i bio je njegov glas u slušalici. Čim je zazvao moje ime, poklopila sam. Ukočila sam se.”

 Privatna Arhiva/

Život sa suprugom postao joj je nepodnošljiv. U braku su 20 godina i skrbe za šestero maloljetne djece. Žive u gradskom stanu u Sesvetama posljednjih pet godina, a njegova patološka ljubomora prešla je svaku granicu. Odlučila je tome stati na kraj. U travnju ove godine, točnije 10. travnja, najavila mu je rastavu braka.

Mi se možemo samo na groblju rastati - odgovorio joj je tada 45-godišnji K. B., državljanin Kosova. Ona se povjerila svome ocu pa je otac nazvao zeta i dobio smirujući odgovor da se samo šalio, da nije tako baš mislio.

Da bi s odmakom od dva dana, nakon cjelodnevnog izbivanja, po povratku kući K. B. svojoj supruzi pred četvero mališana koji su se toga trenutka nalazili u stanu, priuštio scene iz najužasnije noćne more....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 08:00