PROMETNA ULICA

Usred bijela dana kod splitske bolnice legao na cestu s bocom piva u ruci i zaustavio promet

Nepoznati muškarac zaustavio je danas oko 14:30 promet na jednoj od prometnijih ulica i najprometnijim raskrižjima u Splitu

Muškarac na cesti u Splitu

 FB/Prometne zgode i nezgode

Nepoznati muškarac zaustavio je danas oko 14:30 promet na jednoj od prometnijih ulica i najprometnijim raskrižjima u Splitu.

Na sred ulice je legao s plastičnom bocom piva u ruci i potom nastojao ustati. Ili ‘glumio‘ vožnju automobila. Svjedoci preko društvenih mreža kažu da se sve dogodilo u Spinčićevoj ulici i da je osoba bila pod očitim i teškim utjecajem alkohola, piše Slobodna Dalmacija.

image

Muškarac na cesti u Splitu

FB/Prometne zgode i nezgode

Iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske su nam potvrdili da su imali dojavu nešto poslije 15 sati na križanju Spinčićeve, Poljičke i Dubrovačke ulice da se muškarac, kako su nam rekli, baca po cesti. Izlaskom na teren nitko na navedenoj lokaciji nije zatečen, kazali su nam u policiji.

Iz KBC-a Split kažu da nije zatražio liječničku pomoć u bolnici.

Nevjerojatna scena, prvi je dojam voditeljice Centra za beskućnike Đordane Barbarić kojoj smo bili prva dojava. Prema odjeći i izgledu, muškarac nije štićenik Prihvatilišta, ali rade na tome da otkriju njegov identitet, kažu u Centru.

image

Muškarac na cesti u Splitu

FB/Prometne zgode i nezgode

Ova osoba bi mogla biti bilo tko, ne nužno i beskućnik, kazao je Mladen Božanić koji vodi Prihvatilište MoSta. Ni Barbarić ni Božanić nisu mogli povezati osobu s današnje fotografije s trojcem kojeg je fotografirala stanarka povijesne jezgre u Đardinu sinoć oko 20. Ono što povezuje obje fotografije je, prema riječima svjedoka, očita i iznimna konzumacija alkohola. Odjeća se ne čini ista, a ni tjelesna konstitucija.

image

Alkoholizirani trojac u Đardinu

Čitatelj SD

Djelatnici Centra za beskućnike su bili u Đardinu jutros, ali nisu pronašli trojicu muškaraca koji su iza sebe ostavili deke i smeće, kazao je Božanić.

Vjerojatno nisu tu noćili, a možda ni ne nemaju smještaj, kazao je voditelj Prihvata. Provjerili smo i s policijom jesu li od sinoć imali ikakve dojave građana te su nam odgovorili kako do ponoći nije bilo nikakvog poziva.

Objavu od danas možete vidjeti na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:00