VIRALNI HIT

BBC-jeva voditeljica u programu uživo pokazala srednji prst! Gledatelji: ‘I mi isto mislimo o svom poslu‘

Čim je shvatila o kakvom gafu se radi, Maryam Moshiri ekspresno se uozbiljila i počela čitati naslove vijesti o Borisu Johnsonu

Maryam Moshiri

 Screenshot/X

Maryam Moshiri, voditeljica BBC Newsa, nije bila svjesna da je uživo u eteru pa je u srijedu u 12 sati po britanskom vremenu u televizijskom programu milijunskom gledateljstvu pokazala - srednji prst!

Moshiri je imala gaf pred upaljenim kamerama netom nakon što je završilo poznato glazbeno odbrojavanje programa. Čim je shvatila da se program emitira uživo, jedna od glavnih voditeljica BBC-jeve mreže ekspresno se uozbiljila i počela čitati naslove vijesti o Borisu Johnsonu.

- Uživo iz Londona, ovo su BBC News - najavila je, no u jednom trenutku ipak se zbunila zbog pogreške pa je, govoreći o pandemiji covida-19 umjesto "coronavirus" promumljala "coronaverse".

Gledatelji su odmah reagirali na društvenim mrežama - neki su joj zamjerili nedostatak profesionalizma, dok su se drugi, referirajući se na njezino pokazivanje srednjeg prsta, našalili napisavši kako "i oni isto misle o svom poslu".

Moshiri je i u rujnu bila glavna tema u britanskim medijima - tad je čitala vijest o rijetkom plavom supermjesecu, a kad se fotografija istog nije pojavila na ekranu, voditeljica je nasmijala gledatelje svojim urnebesnim improviziranim prikazom istog.

- Tako mi je žao, nemam fotografiju da vam je pokažem - rekla je Moshiri gledateljima u panici pa podignula ruke u oblik kruga, što je trebalo označiti pun mjesec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 01:18