PAR DOBIO 127 MIL. EURA

Dobili na lotu i staru kuću dali svojoj čistačici

Čistačica Denise Kelso ugodno se iznenadila kada su joj njezini poslodavci koji su dobili na lotu poklonili kuću vrijednu 450 tisuća eura
 AFP

GLOUCESTER - Kada je par Nigel Page (43) i Justina Laycock (41) osvojio najveći dobitak na lutriji u povijesti Velike Britanije, 127 milijuna eura, obećali su da će se pobrinuti za svoje najbliže, a to su obećanje i ispunili.

Prva na redu bila je njihova čistačica Denise Kelso (62) kojoj su ostavili svoju staru kuću vrijednu 450 tisuća eura i Hondu Civic vrijednu 21 tisuću eura. Sretni se par preselio u vilu u ekološkom naselju čija je cijena 4,5 milijuna eura. Presretna čistačica se sa svojim suprugom Jamesom iz unajmljenog stančića odmah preselila u kuću koju je dobila od svojih bivših poslodavaca. Denise Kelso odbacila je sve poslove koje je radila kao čistačica, no ostala je vjerna svojim dobročiniteljima. Od sada će čistiti samo njihovu novokupljenu vilu. No, posao neće biti nimalo lak, s obzirom na to da nova kuća sretnog para ima pet spavaćih soba, kućno kino, unutrašnji bazen i saunu. Riječ je o farmi staroj više od četiristo godina, na čije uređenje je poznati arhitekt Paul Lavelle potrošio više od dva milijuna eura.

Prvi susjed bogataškog para je britanska glumica Liz Hurley . Od većih troškova sretnici su za sada kupili BMW X5 vrijedan 50 tisuća eura. Par nevjenčano živi već nekoliko godina i imaju dvoje djece. Za sada će ostaviti svoje poslove i prepustiti se uživanju u životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 03:16