HRABRE NJUŠKE

Fotografija sedam hrvatskih pasa u Turskoj oduševila je sve: ‘Hvala vam za svaki spašeni život!‘

Bravo za šapice! Bez vas bi ovaj svijet bio siromašan... Hvala vam za svaki spašeni život!, samo su neki od komentara na Facebooku

Psi iz Hrvatske u potresom razrušenoj Turskoj

 Ravnateljstvo civilne zaštite MUP RH/FACEBOOK

U izuzetno teškim uvjetima, naš tim se ne predaje i nastavlja pomagati, ovo je u petak navečer objavljeno na službenoj Facebook stranici Ravnateljstva civilne zaštite MUP RH uz fotografije iz potresom razorene Turske.

Potraga za preživjelima i dalje traje, a u njoj sudjeluju i psi iz Hrvatske. I upravo je fotografija naših sedam nevjerojatno hrabrih četveronožaca najviše oduševila korisnike društvenih mreža.

- Kratak predah za naš tim - napisano je na Facebooku.

- Sedam veličanstvenih! Sretno se vratite kući! Predivne njuškice! Gizmo i ekipa, naši šampioni! Sretan i uspješan rad psima i vodičima, čuvajte se! Heroji! Bravo za šapice! Bez vas bi ovaj svijet bio siromašan... Hvala vam za svaki spašeni život! - zaredali su se komentari, a bilo je i onih koji su podsjetili i upozorili na loš odnos čovjeka prema ovim plemenitim životinjama: "Da, sad su ponos, a kad ih treba spasiti s ulice, od hladnoće i gladi, svi okreću glavu. Nismo ih zaslužili. Niti jednoga".

Podsjetimo, u potresom pogođenu Tursku otišlo je 40-ak pripadnika Civilne zaštite RH specijaliziranih za urbano traganje i spašavanje iz ruševina te sedam potražnih pasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:36