POTRESNI OPROŠTAJ

Kći ubijenog policajca s Kosova: ‘Ti si moj heroj, ostala sam siroče. Nisi me naučio kako živjeti bez tebe‘

U ponedjeljak je u Prištini održana komemoracija u čast poginulog policajca Afrima Bunjakua

Afërdita Bunjaku

 RTK/Facebook

Dan nakon oružanog sukoba skupine naoružanih Srba i kosovske policije u kojima je ubijen jedan policajac i trojica napadača, svi prilazi selu Banjska su blokirani, dva granična prijelaza na sjeveru su zatvorena, a Priština je na teren uputila istražitelje, tužitelje i policijske inspektore.

U ponedjeljak je u Prištini održana komemoracija u čast poginulog policajca Afrima Bunjakua, na kojem je govorila i njegova kći Afërdita Bunjaku, prenosi Albanian Post.

- Moj otac, moj heroj, kako mi je teško pisati o tebi. Ostala sam siroče, tvoj odlazak je ostavio veliku ranu na našim srcima, rekla je kći Afrima Bunjakua.

Izjavila je u potresnom govoru da ‘ne zna kako će živjeti bez oca‘.

- Ušla sam u kuću, a tebe nije bilo, jako mi je teško. Naučio si nas svemu, ali nisi nas naučio kako da živimo bez tebe. Žrtvovao si život za ovu zemlju, kako bi svi mi na Kosovu mogli biti ponosni na tvoje herojstvo.

Na kraju govora dala je obećanje pokojnom ocu: - Obećavam da ću uvijek biti ponosna na tebe i da ću slijediti tvoj put. Sjećanje na tebe uvijek će biti prožeto čežnjom i bolom, rekla je.

Albanian Post navodi kako kosovska policija nastavlja istragu o incidentu. Prema zadnjim informacijama, policija je pronašla nove dokaze, koje je izuzela s poprišta jučerašnjih krvavih sukoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:24