KRZNENI ŽIVOT

Kriza identiteta: Upoznajte Japanca koji je potrošio 14 tisuća dolara kako bi se transformirao u psa

Odabrao je pasminu škotskog ovčara jer mu je omiljena, a kao pas izašao je i u šetnju

Taco kao pas

 /Screenshot/youtube

Japanac Toco platio je više od 14 tisuća dolara kako bi se transformirao u psa noseći kostim škotskog ovčara.

Kreatorima je trebalo čak 40 dana da naprave ovaj neobični odjevni predmet koji je pomogao Tocu da ostvari svoj san i postane životinja.

Na YouTube kanalu Toco prikazuje svoje iskustvo, a tamo ga prati čak 41 tisuća ljudi. Na snimkama se Toco u ruhu psa valja po podu, igra, ide u šetnju, jede pseću hranu, daje šapu ljudima – sve što čini svaki krzneni ljubimac. Priznaje kako uživa u tome jer se tada osjeća kao pravni kućni ljubimac.

Odabrao je pasminu škotskog ovčara jer mu je omiljena, a kostim mu je kreirala agencija Zappet iz Japana koja je poznata po kreiranju skulptura i modela za filmove.

Objavio je i video u kojem prvi put kao pas izlazi u javnost. Promatrači su bili zadivljeni. U videu ga se može vidjeti u interakciji s ljudima i s drugim psima. Za video Toco kaže da je snimljen prošle godine tijekom intervjua za njemački RTL.

„Srećom dobio sam dozvolu za korištenje videa, pa ih puštam u javnost! Bili su jako ljubazni prema meni na dan intervjua”, napisao je Toco u opisu videa na YouTubeu. Priznao je kako je bio nervozan i prestrašen prije tog prvog pojavljivanja u javnosti. U videu se može vidjeti kako se Toco ponaša kao pas, a neki psi nakon što su mu prišli su se uplašili. Svoja iskustva kao pas Toco bilježi na svom YouTube kanalu, a njegov identitet i lice nisu poznati javnosti.

„Sjećaš li se svojih snova kad si bio mali? Htio si biti heroj ili čarobnjak”, napisao je u videu.

U jednom od videa od prošle godine Toco je priznao kako je oduvijek od djetinjstva imao nejasan san o tome da postane životinja.

"Rijetko govorim mojim prijateljima o ovome jer se bojim da će misliti da sam čudan. Moji prijatelji i obitelj činili su se jako iznenađeni kad su čuli da sam postao životinja”, rekao je u prosincu za Mirror.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:27