NADREALNI PRIZORI

Mladić Corsom blokirao ulaz u farmu, poljoprivrednik ubrzo dojurio viličarom, nastao je opći kaos...

Na snimci koja je postala hit na društvenim mrežama vidi se kako muškarac bez majice nogom udara viličar koji mu odnosi automobil
Viličar odnosi auto
 Screenshot(twitter

Što učiniti kada se luksuzni automobil zatekne na vašem prilazu farmi? Najbolje je rješenje upaliti viličar i baciti ga u stranu, smatra jedan britanski poljoprivrednik koji je zbog svog postupka postao zvijezda na društvenim mrežama.

Na svojoj je koži to naučio vlasnik sive Vauxhall Corse (automobil identičan Opelu Corsi), čiji je auto na prilazu farmi navodno ostao nakon prometne nesreće. Farmer u to nije povjerovao. Došao je viličarom do automobila, sa stražnje stane ga podigao u zrak te ga "odložio".

Na snimci koja je postala hit na internetu vidi se kako muškarac bez majice, za kojeg se vjeruje da je vozač automobila, udara nogom golemi viličar koji mu odnosi automobil. Vozač viličara ni najmanje se ne obazire na njegove prosvjede već, gotovo u trenutku, preokreće automobil, baca ga u stranu, te ga dalje gura lokalnom prometnicom.

Vlasnik automobila u boksericama cijelo to vrijeme se buni protiv postupka vlasnika farme, lupa u njega nogom te snima incident. Na snimci koja je na društvenim mrežama pregledana više od milijun puta vidi se još kako muškarac u boksericama juri za viličarom koji se u jednom trenutku okreće te ga baca na pod.

Do svega je, kako javlja Daily Telegraph, došlo u britanskom okrugu Durham. Radi se o popularnoj turističkoj destinaciji, slapovima koji su omiljeni tijekom vrućih ljetnih dana, no stanovnici se već dulje vrijeme bune kako mladi koji dolaze osvježiti se čine veliku štetu, pale vatru i svojim vozilima bez kontrole jure naseljem.

Durhamske vlasti izjavile su kako je do kaosa došlo 5. lipnja oko 5 sati i 45 minuta poslijepodne na farmi na području Teesdalea. Policajci koji su pozvani na mjesto događaja obavili su očevid, nikakvih uhićenja nije bilo, no istraga o eventualnoj kaznenoj ili prekršajnoj odgovornosti svih sudionika incidenta još uvijek je u tijeku.

Video je objavio Jeremy Vine, radijski voditelj BBC-ja 2 koji je na Twitteru napisao: "Vozač je blokirao vrata farme svojim automobilom, on ima pametni mobitel, farmer ima viličar. Tko će pobijediti?"

Poznanik farmera, Mark Nicholson, rekao je kako je on prijatelj njegovog kolege te da se radi o normalnoj osobi, ali je sluđen svime što se događa u području.

- Ne kažem da je u redu to što je učinio, ali došao je do ruba - rekao je, pišw Telegraph.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 11:08