UTUČENA WAGSICA

‘Postala sam cura nogometaša, mislila da ću voziti Range Rover i ljetovati na Maldivima. Ostala sam šokirana...‘

Mislila je da će biti nova Victoria Beckham...
 TikTok/Profimedia/

Mislila je da će biti nova Victoria Beckham pa ostala razočarana kad je shvatila da se život djevojke nogometaša koji nije ligi uvelike razlikuje od onih u Premier ligi. Emily je na TikToku objavila snimku kako sjedi na tribinama i ne izgleda impresionirana utakmicom dok se pokušava skloniti od kiše, prenosi The Sun.

@emilyvictoriajohnson_

not quite the WAG life i imagined but hey at least it wasnt raining

♬ original sound - EMILY VICTORIA JOHNSON

- Šok za organizam kad shvatiš da biti WAGS-ica ne znači odlazak u shopping u Selfridges, odmor na Maldivima i vožnju Range Roverima, napisala je na početku snimke na kojoj se smrzava sjedeći na praznoj tribini dok gleda svog dečka Alexa kako igra.

U nastavku kaže da nije baš život WAGS-ice kakav je zamišljala, ali ovaj put bar nije padala kiša. U komentarima su se javile djevojke i žene nogometaša koje su se mogle poistovjetiti s njenom patnjom.

- Neligaški život nije za one sa slabim srcem, napisala joj je komentatorica, a druga je dodala da je jedino gore od njene situacije kad odeš na utakmicu pa dečka gledaš kako sjedi na klupi.

Treća WAGS-ica napisala je kako već sedam godina ide samo na finala. Još je jedna komentatorica rekla Emily da barem super izgleda u cijeloj toj muci na što joj je TikTokerica odgovorila da se trudi izgledati dobro dok stoji u out-u.

- Ja dečka podržavam iz udobnosti svoje sofe i provjeravam Twitter da vidim kako stoje, napisala je jedna od komentatorica.

Javila se i djevojka čiji je suprug glazbenik komentirajući kako je mislila da će biti Sharon Osbourne, a na kraju nosi opremu i piće bendu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:59