PREVRŠIO SVAKU MJERU

Pripiti gost na svadbi nokautiran desnim krošeom: Mladoženji je prekipjelo, kad vidite snimku shvatit ćete zašto

Snimka koja se nekoliko dana masovno dijeli na društvenim mrežama dokaz je da u svemu treba uživati umjereno, pa tako i piću

Incident na vjenčanju

 Screenshot/Tiktok

Društvenim se mrežama unazad nekoliko dana širi videozapis koji pokazuje da se u piću, kao i u svemu, treba uživati umjereno i odgovorno.

Na snimci se može vidjeti kako je jedan pripiti gost jednog vjenčanja nakon što su mladenci prerezali svadbenu tortu istu poželio "nahraniti" istom.

Mladić zgrabio punu šaku torte i krenuo prema mladoženjinom licu, no sva mu je "municija" ispala prije nego što mu se uopće približio.

Kad mu je taj pokušaj propao, ponovno se naoružao tortom i krenuo prema mladoj. Torta je, međutim, ponovno završila na podu.

Mladoženja mu je potom naoko nešto dobacio, no ovaj je nastavio širiti ruke i praviti budalu od sebe. Vidjevši da s gostom ne može lijepo, mladoženja ga je preciznom desnicom "složio" na pod. Gost, koji je, čini se na temelju snimke, imun na bol, odmah je ustao i krenuo mladoženji nešto objašnjavati.

Kako mladoženja evidentno nije bio zainteresiran za dijalog, drugi je gost pripitog trapavca udaljio od mladoženje koji se naoko počeo pripremati za drugu rundu.

@mccabemilitiamma When u think your the main character. #weddingtiktok ♬ original sound - MATT MCCABE

Originalnu je snimku na društvenoj mreži TikTok objavio korisnik "@petrovichpetrovich", a istu je na istoj mreži krajem travnja ponovno objavio majstor mješovitih borilačkih vještina Matt McCabe.

- Kad pomislite da ste glavni lik - napisao je McCabe uz snimku koja je do danas pogledana više stotina tisuća puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:45