SURADNICI MU ŠAPTALI

Sad je već zabrinjavajuće. Beogradski gradonačelnik se teško osramotio u prijenosu uživo: ‘Kako se oni zovu?‘

Problem je nastao u trenutku kad Aleksandar Šapić nije mogao pronaći prikladnu riječ za beskućnike, građane koji nemaju krov na glavom

Aleksandar Šapić

 Screenshot/X

Gradonačelnik Beograda i bivši vaterpolski reprezentativac Srbije, Aleksandar Šapić, nedavno se osramotio izjavivši kako mu je "gradski aparat omogućio penetraciju u stanovništvo u prijestolnici", a sad je jednako neugodan gaf imao i na otvorenju prenoćišta za beskućnike.

Problem je nastao u trenutku kad gradonačelnik nije mogao pronaći prikladnu riječ za građane koji nemaju krov na glavom pa je "ispalio": "Došli smo danas ovdje u privremeno prenoćište za, za…. Kako se oni zovu", okrenuo se zbunjeni Šapić prema suradnicima koji su mu šapnuli "točan odgovor".

"Za beskućnike", rekao je nakon što je dobio potvrdu.

Nedavno je gradonačelnik pogriješio i kad je htio reći kako se pepeo nakon kremiranja stavlja u urne, ali u njegovom slučaju to je bila - urma…

"Tamo će se kremirati životinje, kao i ljudi, a onda će se urma ostavljati ovdje ili na nekom drugom groblju", izjavio je Šapić, a prenosi Nova.rs.

Podsjetimo, prošloga mjeseca on se pohvalio zaključkom kako je Beograd europska metropola jer na ulicama grada ima 5000 beskućnika.

"To je dokaz da je Beograd postao europska metropola, jer najbogatiji gradovi imaju problem s beskućnicima... Imaju ih čak i gradovi poput Pariza, Londona, Madrida i Rima - rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:22