HOROR U SRBIJI

Ubojica u Beogradu raskomadao tijelo transrodne tiktokerice (18): Policajce je u stanu zatekao stravičan prizor

Noa Milivojev nestala je prije tri tjedna, a sada je pronađeno njezino tijelo

Noa Milivoj

 Screenshot/

Srbijanska tiktokerica Noa Milivojev (18), inače rođena kao Đorđe Milivojev, koja je nestala 17. lipnja, danas je pronađena mrtva u stanu u Beogradu.

Njezina obitelj ranije je na društvenim mrežama objavila apel u nadi da će saznati bilo kakvu informaciju o njoj. No, nakon više od tri tjedna policija je u stanu u centru Beograda, u Ulici cara Lazara, pronašla dijelove ljudskog tijela, a kako neslužbeno doznaje Nova.rs, riječ je upravo o Noi.

Noa Milivojev je transrodna osoba, a rođena je u Kovilju kod Novog Sada. Na njezinim profilima na društvenim mrežama, najviše na TikToku, pratio ju je velik broj ljudi s kojima je dijelila detalje iz svog života. Na TikToku je imala 14 tisuća pratitelja, a zadnju je snimku objavila netom prije nestanka.

A nestala je 17. lipnja u Beogradu, nakon čega je obitelj prijavila nestanak i objavila apel na društvenim mrežama i u medijima jer je dugo nisu mogli dobiti na telefon.

Tada je objavljeno da se na dan nestanka čula s majkom i rekla joj da ide kod dečka.

“Ono što znamo je da je policija ispitivala dječaka kod kojeg je Noa navodno išla tog dana, ali je on policiji rekao da je nije vidio tog dana”, ispričao je ranije za portal Nova.rs izvor blizak obitelji.

No policiji njegov iskaz nije djelovao uvjerljivo pa su ga ponovno saslušali prije nekoliko dana i tada je policija bila uvjerena da zna više nego što govori.

Tri tjedna kasnije policija je Noino tijelo pronašla u njegovu stanu u Beogradu.

Osumnjičeni za njezino ubojstvo O.D. (33) je priveden, a prema prvim informacijama upravo je on pokazao pripadnicima MUP-a gdje se nalazi njezino tijelo.

Policajci su dolaskom na mjesto događaja zatekli stravičan prizor - dijelovi njezina tijela, prema neslužbenim informacijama, bili su raskomadani u vrećama i kantama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 23:37