OPASNO I NEODGOVORNO

Za ne povjerovati! Dvojac odlučio prenoćiti na splavi na Savi, morali ih spašavati vatrogasci

Brzo su se skupili komentatori koji su ustanovili da su bi spašene trebalo kazniti jer su svjesno ugrozili svoje, ali i živote vatrogasaca
 Facebook/Vatrogasna postrojba Zagreb

Zagrebački vatrogasci spasili su dvije osobe koje su odlučile prenoćiti na splavu usred Save unatoč prognozama i preporukama svih mogućih službi o nadolazećem nevremenu. Fotografije s mjesta događaja u blizini Hendrixovog mosta objavila je Vatrogasna postrojba Zagreb na svojoj Facebook stranici.

- Opasno i neodgovorno! Upravo smo spasili dvije osobe koje su odlučile prenoćiti na splavi. U noći s ovakvom prognozom. U splavi. Na Savi, stoji u opisu objave.

Brzo su se skupili komentatori koji su ustanovili da su bi spašene trebalo kazniti jer su svjesno ugrozili svoje, ali i živote vatrogasaca.

- "Super" je da se u ovakvoj situaciji morate baviti i ovakvim šupljoglavcima. Trebali ste ih pustiti da odrade riječno krstarenje do Crnog mora. Ovo je na razini odlaska na Biokovo u japankama i bez vode usred ljetnog dana. Je li im bar bilo neugodno kad ste ih skupili?, napisala je jedna komentatorica, a druga je zaključila da je prikladna kazna trpanje vreća s pijeskom na područjima kojima prijete poplave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:41