Smrt na pruzi

Trudna manekenka poginula dok je snimala fotografije


Valerija Bebek
17.03.2017.12:40
Trudna manekenka poginula dok je snimala fotografije
Facebook

sažeto

19-godišnjakinja je pokušavala izbjeći vlak koji je dolazio iz jednog smjera, no nije primijetila kako dolazi drugi iz suprotnog

Mlada manekenka Fredzania Thompson (19) poginula je snimajući profesionalne fotografije za svoj book. Pozirala je fotografu na željezničkoj pruzi gdje ju je usmrtio vlak. Frediziana je studirala na Blinn Collegeu u Teksasu, a njezina majka Hakamie Stevenson rekla je kako je njezina kćerka odlučila pauzirati školovanje da bi poradila na karijeri modela.

Nesreća se dogodila oko 13 sati, a svjedoci tvrde kako je djevojka stajala između dva kolosijeka. Vidjela je jedan vlak i da ga izbjegne pomjerala se na drugi kolosijek, no nije primijetila da i tamo dolazi vlak iz drugog smjera, piše Daily Mail.

Djevojka je preminula na putu do bolnice, a da situacija bude tragičnija djevojka je bila trudna. Njezin zaručnik Darnell Chatman (25) rekao je kako su tek nedavno saznali da je Fredzania u četvrtom mjesecu trudnoće.

Tragedija se dogodila u mjestu Navasota u Teksasu. Glasnogovornik Union Pacifica, tvrtke čiji vlak je sudjelovao u nesreći rekao je kako je strojovođa primijetio djevojku, uključio je sirenu i počeo kočiti, no bilo je već prekasno.

trudnoća

smrt

manekenka

željeznica

Fredzania Thompson

Podijeli članak