/život

Hot sport 🔥

Upoznajte ljepšu stranu sporta.

pročitaj više

/bubble

Valerija Bebek

Novinarka rubrike Život. U medijima je od 2004. Radila u TV produkciji, tisku i na webu. Istraživanja, razgovori i pisanje po njoj su smisao Života.

Toni Horvat

Sportski novinar s iskustvom na svim medijskim platformama još od prošlog tisućljeća. Glas razuma u trenucima nacionalne euforije i depresije.

Ružica Matić

Novinarka rubrika News i Život s dugogodišnjim iskustvom u dnevnim i tjednim novinama, na televiziji, radiju i webu, pisala i scenarije. Uvijek u potrazi za nečim novim i zanimljivim.

Vjekoslav Paun

Urednik rubrike Sport. Više od dva desetljeća izvještava sa svih kontinenata. Izdvaja ispraćaj Andre Agassija u mirovinu u New Yorku, čudesno razbijanje Amerikanaca u Los Angelesu, ali i uspon Ivice Kostelića na svjetski tron u Lenzerheideu.

Lada Novak Starčević

Urednica rubrike Život. U novinarskom dnevnom ritmu 15 godina. Dvaput ga je mijenjala za uredski posao i oba puta se vratila nakon nekoliko mjeseci.

Dolores Drvodelić

Primarno je ovdje zbog videa, ali po potrebi uskače svima. Jedna od vječnih studentica, ali novinarstvo se ionako uči u redakciji. 100posto tu zbog čitatelja, 110posto zbog plaće.

Slaven Knežević

Sportski novinar s posebnim interesom za sve vrste nogometa, bilo da se radi o stolnom nogometu, virtualnom nogometu, futsalu, ženskom i muškom nogometu ili kvartovskom nogometu. Vjerojatno najveći poznavatelj ženskog nogometa u Hrvatskoj.

Tomislav Kukec

U novinarstvu već 14 godina, još od srednje škole, uglavnom u tiskanim medijima, ali je iskustvo stjecao i na radiju i televiziji. Više puta nominiran za istraživačkog novinara godine.

Ines Madunić

Novinarka Scene. U šest godina novinarstva prošla sve rubrike osim sporta. Obožavateljica popularne i visoke kulture koju zanima sve i svašta, a ima mišljenje o svemu.

Ana Lonjak

I nakon 18 godina u novinarstvu i dalje vjeruje da novinarstvo mijenja svijet na bolje. Najbolji savjet koji je dobila u poslu da nema glupih pitanja nego samo glupih odgovora.

Daniel Radman

U novinarstvu već 18 godina, cijelu "punoljetnost". Računajući studentske listove i 20 godina. Prošao sve rubrike osim crne kronike (volio bi da tako i ostane). Opušta se uz sportske utakmice. Isključivo amaterske.

Mia Peretić

Iskustvo u novinarstvu stekla na radiju. Posebno voli političku satiru i loše viceve. Kad ne novinari, bavi se slikarstvom.

Daniel Delale

Glavni urednik 100posto.hr. Prošao sito i rešeto. 20 godina televizije, nešto radija, Interneta, printa. Svoju sreću našao je u 100posto, a od novinarskih floskula najgora mu je "bilo kako bilo vrijeme će pokazati".

Barbara Marinović

Novinarka Scene sa višegodišnjim iskustvom rada na domaćem medijskom prostoru. Idealan dan joj se sastoji od spavanja, dobrih serija i domaće hrane.

David Duspara

Najmlađi član redakcije, zadužen za video produkciju. Od malih nogu zanima ga dizajn, glazba i video, a za kreativnost daje 100 posto od sebe.

Robin Mikulić

'Peglao' je zanat u tiskanim i elektroničkim medijima. U poslu se vodi za postavkama gonzo novinarstva, a kad nije u redakciji kazalištari.