Iz ženskog kuta

5 pogrešaka u seksu koje ni jedan muškarac ne bi smio ponoviti, ako želi istu ženu vidjeti opet


Dina Plevnik Hajduk
18.03.2017.21:00
5 pogrešaka u seksu koje ni jedan muškarac ne bi smio ponoviti, ako želi istu ženu vidjeti opet
Profimedia

sažeto

Prostačke fore, lažna romantika, izbjegavanje zaštite...popis nije tako kratak


Dina Plevnik Hajduk
18.03.2017.21:00

Seks na jednu noć sasvim je OK, ako na to ciljate, ali ako vam se žena zaista sviđa, i voljeli biste vidjeti je opet, izbjegavajte ove tipično muške pogreške u krevetu.

1. Sebičnost

Mnoge žene vole kad muškarac vodi igru, ali ne i kada se ponaša kao da su samo njegove potrebe i želje važne, i kao da je djevojka dužna ispuniti ih. Pazite da podjednako dajete i uzimate i nemojte forsirati stvari koje se partnerici očito ne sviđaju.

2. Seks koji počinje odmah

Ne morate prosipati ruže oko kreveta poput Jon Bon Jovija i topiti čokoladu na laganoj vatrici kako bi je lizali s njezinog tijela, ali zabavna predigra i druženje nakon seksa donose velike pluseve u našoj bilježnici.

3. Nezainteresiranost za osobu s kojom ste u spavaćoj sobi

Čak i kada je riječ o usputnoj avanturi, niti jedna žena ne želi se osjećati kao da vam je sasvim svejedno jeste li s njom ili s bilo kojom drugom djevojkom. Uvijek zapamtite ime i ne hvalite se svojim istinitim ili lažnim avanturama i fotografijama žena s kojima se paralelno nalazite.

4. Ljigavost

Moguće je biti ljigav na više načina, ali ova dva su najčešća:

Romantični ljigavac

Romantika je super, ali tek kad upoznate osobu koja i prema vama dijeli nježne osjećaje. Lažna tepanja, srcedrapajuće geste, ulizivanja i priče o budućnosti odbiti će gotovo svaku ženu koja vas tek površno poznaje.

Ljigavi ljigavac

Prostačke šale, nekulturno ponašanje i "žicanje" raznih usluga nikad nisu seksi.

5. Odbijanje korištenja zaštite

Durenje na sam spomen kondoma i nagovaranja odrasle žene na seks bez zaštite stvar je neodgovornog i djetinjastog ponašanja na koje će rijetko koja pripadnica ženskog spola blagonaklono gledati.

seks

žena

muškarac

sex

Podijeli članak