MIA NEGOVETIĆ FEAT. ZAKS

Anđeoski glas za anđeosku kampanju


Sponzorirani članak
18.05.2017.15:10
Anđeoski glas za anđeosku kampanju
Press Foto

sažeto

Mia Negovetić nas je već osvojila svojim nevjerojatnim glasovnim sposobnostima, a sada je svoj glas predstavila i u novoj modnoj kampanji


Sponzorirani članak
18.05.2017.15:10

Stiglo je vrijeme proljeća! Vrijeme pričesti, krizmi, ali jednako vjenčanja i krstitki, a postoji li za takve prigode bolji poklon od nakita?

Press Foto

Stoga su zlatarnice ZAKS u suradnji s mladom i iznimno talentiranom Mijom Negovetić predstavile novu kolekciju zlatnog i srebrnog nakita.

Press Foto

Mia je za ovu prigodu snimila pjesmu pod nazivom ''Moj anđeo si ti'' i tako s lakoćom uspjela dočarati važnost ljubavi, prijateljstva i uspomena trajne vrijednosti koje predstavljaju i same zlatarnice ZAKS.

Press Foto

''Bilo da je riječ o rođendanima, važnim obljetnicama ili vjerskim prigodama, tradicionalno su pri kupnji dara najtraženiji sakralni motivi poput anđela i križića ili svjetovni u kojima dominiraju srca i leptirići“, poručuju iz zlatarnica.

Obavezno pogledajte i poslušajte Miju Negovetić u novom spotu zlatarni Zaks:

Zato, put pod noge i posjetite najbliži ZAKS kako bi odabrali dar iz nove kolekcije nakita. Neka se darovi za posebne prilike prenose iz generacije u generaciju i proslavite velike datume i emocije tako da ih trajno obilježite jer - ne postoji ništa ljepše!

Za više informacija posjetite www.zaks.hr 

nakit

zlato

Mia Negovetić

rebro

Zlatarnica Zaks

Zaks

Podijeli članak