Poziv na chic ljeto

Anita Dujić u prekrasnoj cruise kampanji brenda Monochromatic


Dina Plevnik Hajduk
16.06.2017.10:35
Anita Dujić u prekrasnoj cruise kampanji brenda Monochromatic
Srečko Rundić, Viktor Drago

sažeto

Cruise kolekcija brenda Monochromatic puna je raskošnih ljetnih haljina, idealnih za festivale, šetnje uz plažu i večernje izlaske


Dina Plevnik Hajduk
16.06.2017.10:35

Hrvatski brend Monochromatic, predstavlja svoju prvu kolekciju namjenjenu potpunom uživanju u ljetu i kreiranju nezaboravnih uspomena. 

Kampanja za cruise kolekciju pod imenom "Monochromatic diaries", koja dočarava savršeno ljeto, snimljena je u stilu popularne društvene mreže Instagram. Ljetne haljine stavljene su u kontekst stvarnih situacija, nezaboravnih ljetnih avantura i divnih uspomena koje možete kreirati i sami!

Srečko Rundić, Viktor Drago

Predivna Anita Dujić utjelovila je duh žene koja osvaja svojim stilom na nenametljiv i opušten način, dajući dašak glamura svakodnevnim situacijama bez previše truda. Izgledati dobro u svakoj prilici bez dugotrajnih priprema uz šarmantnu nonšalantnost, odlika je žena s izgrađenim stilom.

Srečko Rundić, Viktor Drago

Zamislite divno ljeto, doručak u sjeni borove šume, šetnju plažom uz poglede koji vas prate, večeru u restoranu, izlazak uz ples do jutra i tako danima uzastopce. Zamislite haljinu koja može podnijeti sve te izazove, a zadržati atraktivnost i oblik.

Srečko Rundić, Viktor Drago

Kolekcija je nastala s idejom kreiranja višenamjenske, festivalske haljine, od materijala lakih za održavanje u kojoj možete provesti rasplesanu večer na nekom od brojnih ljetnih glazbenih festivala, nositi je na doručak sljedećeg dana, čak i na plažu, ručak ili večeru te uvijek privlačiti pozornost svojom elegancijom. 

Srečko Rundić, Viktor Drago

Svaki trenutak idealan je za stvaranje nezaboravnih uspomena, a upravo je birana odjeća ono po čemu ćete zapamtiti sjajno ljeto iza vas.  Izgledajte glamurozno poput filmske dive ili prizovite u sjećanje hippie generaciju, ostanite zapamćeni ne žrtvujući svoju udobnost.

Srečko Rundić, Viktor Drago

Kolekcija Monochromatic, nastala je u suradnji Viktora Drage, autora brojnih domaćih modnih projekata s Anitom Dujić, hrvatskim modelom i dizajnericom nakita. Zahvaljujući svojem dugogodišnjem iskustvu u modnoj industriji, pokušali su odgovoriti na potrebe stvarnih žena i realnih situacija s kojima se žene i djevojke nalaze tijekom ljetnih mjeseci, a u kojima žele zadržati elegantan izgled i opuštenost.

Kampanja je  snimana na više lokacija jadranske obale, od Pule do Korčule, a kao savršena kulisa poslužio je luksuzni gulet (vrsta jedrenjaka) Stella Maris, u autentičnom okruženju cruise kolekcije!

Srečko Rundić, Viktor Drago

Foto by: Srečko Rundić, Viktor Drago Make up,kosa : Ivica Palinić Video by: Jure Ahačič

moda

ljeto

Viktor Drago

Anita Dujić

cruise

Monochromatic

Podijeli članak