BEZ GRIŽNJE SAVJESTI

Beauty proizvodi na kojima ne smijete štedjeti i škrtariti


Iris Hazler
21.12.2017.08:15
Beauty proizvodi na kojima ne smijete štedjeti i škrtariti
iStock

sažeto

Želite uvijek biti dotjerani i uredni? Za savršen look u svakom trenu potrebno ti je samo ovih pet najbitnijih komada


Iris Hazler
21.12.2017.08:15

Tona šminke i skupih parfema ne znače ništa ako vam koža nije glatka i zdrava, jednako kao i kosa. Stoga je najpametnije uložiti novac u konkretne proizvode s kojima postižete zdrav i prirodan izgled, a dalje sve ide lakše.

Proizvod za čišćenje lica

Osnova zdrave i lijepe kože jest njegovano lice, a to je nemoguće postići bez čistoće. Uklanjanje prljavštine i (minimalno) jednom tjedno piling lica osnovna su baza za dobar izgled.

Četkica za nanošenje podloge

Prsti su vam osnova nanošenja podloge? Zamijenite tu naviku dobrom četkicom kako bi izbjegli ružne crtice i nerazmazane dijelove podloge koji nakon par minuta daju efekt prljavog lica.

Uvijač za trepavice

Iako ga svi volimo preskočiti jer vjerujemo da je nepotreban, uvijač za trepavice će dodatno pojačati efekt maskare za koji će vam trebati samo jedan sloj.

Četka za kosu od prirodnih vlakana

Kvalitetna četka za kosu sprečava njezino lomljenje, otpetljava lakše čvoriće i jednostavno održava kosu zdravom i sjajnom i pod kontrolom.

Sušilo za kosu

Iako vam se čini kako su sva sušila ista, to je daleko od istine. Odaberite kvalitetan fen koji vam neće isušivati i istovremeno uništavati kosu prevrućim zrakom.

ljepota

beauty

kosa

njega lica

trepavice

make up kistovi

čišćenje lica

sušilo za kosu

Podijeli članak