Postaju li sestre Hadid nove Kardashianke?

Bella i Gigi dominiraju rujanskim naslovnicama, što hejtere jako živcira


Dina Plevnik Hajduk
20.08.2017.17:50
Bella i Gigi dominiraju rujanskim naslovnicama, što hejtere jako živcira
Press Foto

sažeto

Mlađa sestra Bella, osvojila je urednike Voguea diljem svijeta što neki smatraju nezasluženim


Dina Plevnik Hajduk
20.08.2017.17:50

Stiglo je najvažnije vrijeme u godini za sve ugledne modne časopise - izbacivanje broja za nadolazeći rujan, koji u srcima vodećih urednika ima posebno mjesto.

Naći se na rujanskoj naslovnici časopisa, pogotovo kad je sama 'modna biblija' Vogue u pitanju, iznimna je čast koju dobivaju samo djevojke koje se u trenutku snimanja naslovnice nalaze na samom vrhuncu popularnosti.

Na rujanskoj naslovnici američkog Voguea, prijašnjih godina imali smo priliku vidjeti zvijezde poput Kate Moss, Lady Gagu, Beyonce, Charlize Theron, a ove godine, po drugi će je puta krasiti zanosna Jennifer Lawrence.

Podružnice ovog časopisa diljem svijeta također su izabrale svoje it-cure trenutka, a vjerovali ili ne, najpopularnije su sestre Hadid, točnije mlađa Bella čijeg će lica biti puni kiosci još tjednima.

Vogue

Plavokosa Gigi snimila je dvije naslovnice za korejsko izdanje Voguea, dok je Bella briljirala osvojivši španjolski Vogue, australski Vogue, francuski Vogue i talijanski Vogue.

Vogue

Vogue

Priča tu ne staje jer se lice 21-godišnje Belle pojavljuje i na rujanskom izdanju američkog Glamoura i ruskog izdanja časopisa Elle, a mogla bi iskočiti na naslovnicama još nekim izdanjima koja će se tek pojaviti u prodaji.

Fanovi lijepih sestara vijest o brojnim naslovnicama dočekali su s oduševljenjem, dok su hejteri na društvenim mrežama popljuvali i njih i urednike, zahtijevajući da napokon prestane fascinacija reality zvijezdama te da se Kardashiane, Jennere i Hadide ponovno zamijeni profesionalnim manekenkama.

Elle

"Probudite me kad fascinacija sestrama Hadid završi!"

"Ponovno ta otvorena usta...Gigi i Bella posvuda. Kakva dosada. Dajte nam modele na naslovnicama"

"Zanimljivo jer je korejski Vogue uvijek davao prednost pravim modelima, nad Instagram zvijezdama"

Slične komentare dobila je i Kim Kardashian kad je, zahvaljujući suprugu Kanyeu Westu zagazila u svijet visoke mode i počela se družiti s dizajnerima, ali i njezina polusestra Kendall Jenner, koju su mnogi smatrali povlaštenom.

Ima li prave sličnosti između sestara Kardashian/Jenner i Hadid? Ima!

REALITY

Kardashianke i Jennerice svijetu su se predstavile putem reality showa "Keeping Up With The Kardashians", dok je sestre Hadid javnost također upoznala putem reality showa. Naime, njihova majka Yolanda Foster bila je zvijezda nekoliko sezona emisije "Real Housewives of Beverly Hills".

BOGATI RODITELJI

Sve djevojke dolaze iz imućnih obitelji, čija su bogatstva stvorili ugledni očevi. Otac sestara Kardashian bio je utjecajni odvjetnik Robert Kardashian, otac Jennerica slavni atletičar Bruce Jenner, a najbogatije od svih, Gigi i Bella, za raskošan život mogu zahvaliti ocu milijunašu, Mohamedu Hadidu, uglednom biznismenu koji se bavi nekretninama.

PLASTIKA

U ovoj kategoriji, sestre Hadid sličnije su sestrama Jenner, a dokazi se vide na brojnim snimkama. Kendall i Gigi gledali smo kako odrastaju u prave ljepotice, bez posjeta plastičnom kirurgu, dok su Kylie i Gigi slavu postigle tek nakon nekoliko plastičnih operacija.

Po čemu se razlikuju od klana Kardashian/Jenner?

Gigi i Hadid imaju 'krv supermodela', mama Yolanda Foster bila je poznata manekenka u devedesetima, a od nje su naslijedile fantastičnu figuru i proporcije manekenke iz snova, ali i ljubav prema tom zanimanju.

Tumblr

Zašto hejteri možda ipak nisu u pravu?

To što su Gigi i Bella zvijezde i na Instagramu te imaju slavne dečke ne mora značiti da u svijetu manekenstva ne bi uspjele i bez veza.

Na kraju krajeva, tko može jamčiti da i Cindy Crawford, Kate Moss, Naomi Campbell i Christy Turlington ne bi bile apsolutne vladarice društvenih mreža da su u devedesetima postojale ili da Claudiju Schiffer neki agent ne bi spazio u reality showu i pozvao je na casting?

 

manekenka

model

Bella Hadid

Kardashian

Vogue

naslovnica

Kendall

Kim

jenner

Kylie

Giggi Hadid

rujan

Podijeli članak