Boja novca za kraljicu glazbene scene

Beyonce zablistala u haljini dizajniranoj za njezine obline i s torbicom u obliku bunta novca


Dina Plevnik Hajduk
18.10.2017.13:15
Beyonce zablistala u haljini dizajniranoj za njezine obline i s torbicom u obliku bunta novca
Instagram

sažeto

Za seksi Beyonce ovu je haljinu dizajnirao Walter Mendez


Dina Plevnik Hajduk
18.10.2017.13:15

Na humanitarnom koncertu koji jednom godišnje organizira Tidal, pojavile su se mnoge slavne ljepotice, no svi su ostali bez daha kad je na crveni tepih stupila Beyonce.

 

A post shared by TheLMFBlog™ (@thelmfblog) on Oct 18, 2017 at 1:29am PDT

Pjevačica je došla podržati supruga Jay-Z-a koji je nastupao na koncertu, a tu je priliku iskoristila kako bi još jednom pokazala zavidnu figuru koju je dovela u formu samo četiri mjeseca nakon rođenja blizanaca.

 

A post shared by @_ashslayblog_ on Oct 17, 2017 at 10:48pm PDT

Beyonce je sinoć izgledala poput zavodljive Poison Ivy, u dugačkoj zelenoj haljini s visokim prorezom i asimetričnim izrezom na dekolteu te s natapiranom frizurom koja je istaknula predivne crte lica slavne mame troje klinaca.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Oct 18, 2017 at 1:11am PDT

Upečatljivu zelenu haljinu samo za Beyonce je dizajnirao Walter Mendez, dizajner iz Losa Angelesa specijaliziran za izradu večernjih haljina za posebne prilike i crveni tepih.

Seksi toaletu Beyonce je upotpunila duhovitom torbicom koju je mađarska dizajnerica Judith Leiber osmislila za Alexandera Wanga, u obliku svežnja novca posutog kristalima.

Zlatne naušnice stižu iz kolekcije Lorraine Schwartz, kojoj celebrity cure jednostavno ne mogu odoljeti kad je nakit u pitanju, cipele potpisuje Christian Louboutin, a kako bi glamurozan dojam bio potpun, zelenu haljinu Beyonce je ogrnula ljubičastom stolom od lažnog krzna. 

koncert

haljina

Beyonce

seksi

Tidal

kreacija

Podijeli članak