Mateini savjeti za pakiranje:

Bez tenisica na putovanje ne smijete, a novac sakrijte među higijenske uloške


Dolores Drvodelić
26.08.2017.15:00
Bez tenisica na putovanje ne smijete, a novac sakrijte među higijenske uloške
Instagram/Click4Chic

sažeto

Matea Frajsberger, poznatija kao Click4Chic, pridružila se ekipi roadtripera, a prije toga snimila video sa savjetima


Dolores Drvodelić
26.08.2017.15:00

Koliko ste se već puta našli u situaciji da ste otvorili putno torbu, nakon što ste već stigli na svoje odredište, i shvatili da ste zaboravili spakirati upravo one ključne stvari. Matea Frajsberger nekoliko se puta našla u toj situaciji, pa naučila iz vlastitih grešaka, a danas joj se tako nešto ne može dogoditi.

Svoje je mudrolije odlučila podijeliti s pratiteljima Cockta rodatripa, jer se spremala otputovati do Tisnoga, kako bi se našla s ostatkom ekipe, koji već tjednima obilazi samo najbolje festivale u zemlji i regiji.

Neki od Mateinih savjeta su ti da nikad ne zaboraviš sa sobom ponijeti tenisice, koje će se jedine oduprijeti svakoj nagloj promjeni vremena, ali dala je i savjet onima koji putuju na odredišta, na kojima sigurnost nije uvijek jača strana. Naime, što se novca tiče, uvijek ga treba ponijeti dovoljno, ali rasporediti po skrivenim džepovima u prtljazi, pa čak i na jedno neobično mjesto - s higijenskim ulošcima. Matea je uvjerena da pakiranje higijenskih uložaka nitko neće pretraživati u potrazi za novcem.

Pogledajte kako ju je dočekala ekipa!

video

cockta

Festivalski roadtrip

influenceri

vlogerica

Podijeli članak