Psići u ulozi Kupida

Brzi spojevi s ljubimcima odličan su način da ljubitelji pasa pronađu ljubav


Dina Plevnik Hajduk
15.06.2017.17:20
Brzi spojevi s ljubimcima odličan su način da ljubitelji pasa pronađu ljubav
Profimedia

sažeto

Simpatični psi tu su kako bi samce oslobodili napetosti


Dina Plevnik Hajduk
15.06.2017.17:20

Brzi spojevi nisu nikakva novost. Agencije za upoznavanje samaca već ih godinama prakticiraju kao brz i dinamičan način da muškarci i žene u potrazi za ljubavi u kratkom roku popričaju s više potencijalnih partnera i instinktivno odluče tko im odgovara, a tko ne.

Ova špranca u teoriji je odlična, ali u praksi zna biti iznimno stresna, pogotovo za ljude kojima nije lako opustiti se među potpunim strancima i započeti neobavezan razgovor.

Agencija "Dear Pluto" iz Australije došla je na odličnu ideju te se udružila s azilom "Sydney Dogs and Cats Home" kako bi posudila psiće koje čuvaju i predstavila ih klijentima u ulozi čupavog Kupida, piše Cosmopolitan. 

Naime, agencija sada organizira brze spojeve na kojima sudjeluje 20 samaca i puno psića s kojima se muškarci i žene mogu igrati dok se upoznaju.

Simpatični psići opuštaju atmosferu i pomažu samcima da započnu razgovor ili ispune neugodnu tišinu koja može nastati ako par nije kompatibilan, a spoj još nije završio.

Plus - nesretni psići koji još nisu udomljeni na ovakvim druženjima dobivaju puno pažnje i ljubavi koja im je prijeko potrebna.

U ovoj ljubavnoj priči svi dobivaju!

Profimedia

ljubav

veza

feel good

pas

muško ženski odnosi

Australija

psić

brzi spoj

Podijeli članak