Sabotiraju sami sebe

Čak 47 posto muškaraca radi nešto zbog čega žene ne žele pristati na seks


Dina Plevnik Hajduk
15.06.2017.21:25
Čak 47 posto muškaraca radi nešto zbog čega žene ne žele pristati na seks
Profimedia

sažeto

Sorry, dečki, brojke vam ne idu u prilog, ali zato još stignete naučiti...


Dina Plevnik Hajduk
15.06.2017.21:25

Koliko su vam seksi poruke zaista seksi?

Dopisivanje vezano za seks zanimljiv je alat putem kojeg možete začiniti odnos s potencijalnim partnerom ili ljubavnikom, no najnovije istraživanje pokazalo je da muškarci uglavnom nemaju pojma što rade.

Još gore, zbog svog velikog...ega sami sebe sabotiraju kada je seks u pitanju.

Najnovije istraživanje poznate stranice za dejtanje Match.com pokazalo je da muškarci obožavaju slati fotke svog spolnog organa pripadnicama nježnijeg spola, što žene u trenu odbija.

Nevjerojatnih 47 posto muškaraca reklo je da je poslalo fotografiju svog "alata" barem jednom, dok je u istom istraživanju 49 posto žena izjavilo da mrze dobivati takve fotke i vjerojatno nikad ne bi spavale s muškarcem koji ih je poslao.

Sorry, dečki, brojke vam ne idu u prilog, ali zato još stignete naučiti...

Studija je pokazala da žene više vole tekstualni oblik komuniciranja vezanog za seks, dok ne vole grafičke prikaze koje smatraju vulgarnima i neprivlačnima. 

87 posto ljudi priznalo je da je slalo seksi poruke što znači da je takav način zavođenja danas ustaljena praksa, samo je važno dobro ispipati teritorij i uložiti malo truda kako bi osoba koja nam se sviđa pala na naše čari.

Još jedno važno upozorenje za muškarce!

Prosječna žena fotografiju vašeg penisa pokazat će frendicama, točnije vidjet će je još barem tri žene, a i te prijateljice imaju prijateljice pa prije nego pošaljete fotku, dobro razmislite želite li da o vašem igraču bruji pola grada.

 

seks

muško ženski odnosi

muškarac

selfie

penis

frajer

dickpic

Podijeli članak