HRVATSKI DIZAJN POKORAVA SVIJET

Carmen Electra blistala je na crvenom tepihu u haljini Matije Vuice


Iris Hazler
09.01.2018.09:05
Carmen Electra blistala je na crvenom tepihu u haljini Matije Vuice
Profimedia

sažeto

Afterparty Zlatnih globusa koji je organizirao HBO posjetile su brojne zvijezde, ali Carmen Electra je oduševila noseći dizajn s potpisom Matije Vuice


Iris Hazler
09.01.2018.09:05

Ljepotica koju pamtimo još iz dana Baywatcha pokazala je kako se zaista nije previše promijenila. Na crvenom tepihu afterpartyja dodjele Zlatnih globusa, Carmen Electra je zablistala u elegantnoj i raskošnoj haljini s potpisom Matije Vuice.

Profimedia

Haljina je svakako u prvi plan stavila liniju tijela, naglasivši struk i dekolte, a otvorena leđa dodatno su dala pravu dozu seksipila. Boja kože idealno je upotpunjena bogato ukrašenim našivima crnih šljokica i perlica, a odličan je element i detalj na ramenima s tilom i perlicama.

Profimedia

Cijela haljina zaokružena je kratkim šlepom, idealnim za crveni tepih. Carmen je ostavila naglasak na samoj haljini te svoju dugu kosu podignula u nehajan konjski rep, a jaki smokey eyes i nude usne dali su pravu dozu profinjenosti večernjem looku.

Profimedia

Od detalja je uskladila dijamantni nakit u vidu naušnica i statement prstena, a clutch crna torbica sa šljokicama bila je točka na i cijele kombinacije.

Profimedia

Odličan look i, očekivano, fantastična haljina s hrvatskim potpisom.

moda

hrvatski dizajn

haljina

Carmen Electra

Matija Vuica

Podijeli članak