Za dane u kojima jedva stignete do tuša

Cheryl Cole ima odličan beauty savjet za mame s malim bebicama


Dina Plevnik Hajduk
12.09.2017.22:25
Cheryl Cole ima odličan beauty savjet za mame s malim bebicama
Profimedia

sažeto

Kako preskočiti hidratantnu kremu, losion i regenerator? Poslušajte Cheryl!


Dina Plevnik Hajduk
12.09.2017.22:25

Prekrasna Cherly Cole na proljeće je rodila svog prvog sina kojeg je neobično nazvala Bear (Medvjed), a od tada o majčinstvu nije govorila u javnosti.

34-godišnja Cheryl, koja s 24-godišnjim partnerom Liamom Payneom uživa u prvim mjesecima svoje bebice, napokon je odlučila dati intervju i to za radio postaju "This Morning", u kojem će, kako je najavljeno, pričati kako je mikrofon zamijenila pelenama.

U najavi za intervju koji će se emitirati nadolazećeg petka Cheryl govori o kozmetici i beauty rutini koja se znatno promijenila otkako je postala mama.

Naime, bivša članica grupe Girls Aloud ovih dana jedva stigne skočiti pod tuš no to ne znači da se zapostavila u potpunosti.

Njezin mali trik za hidrataciju kože i uštedu vremena leži u uljima koje koristi za vrijeme kupanja i tuširanja pa tako ne mora mazati tijelo kremicama nakon izlaska iz kade.

Najdraže joj je prirodno kokosovo ulje kojim njeguje i lice pa tako štedi i na regeneratoru i nanošenju hidratantne kreme, a koža i kosa ostaju meki i nahranjeni. Barem koliko to užurban 'radni dan' mlade mame dopušta.

 

trudnoća

koža

njega

Liam Payne

Cheryl Cole

kokosovo ulje

mlada mama

nakon poroda

Podijeli članak