ENERGETICS FITNESS

Dnevna soba u trenutku može postati teretana!


100posto
22.11.2018.13:25
Dnevna soba u trenutku može postati teretana!
Press Foto

sažeto

Donosimo vam popis stvari za uspješno vježbanje kod kuće


100posto
22.11.2018.13:25

Ako želite održati formu, ne trebate nužno ići u fitness centre. Vježbanje kod kuće može također donijeti rezultate jer sve je bolje nego ništa, pod uvjetom da vježbe izvodite pravilno i s maksimalnim oprezom. Čak i bez sofisticiranih sprava za vježbanje, učinkovita vježba je još uvijek moguća, no trebat će vam neke osnove i volja.

Press Foto

Press Foto

Za aerobni trening, najvažnija stavka je adekvatna sportska obuća. Neodgovarajuća obuća može potencijalno dovesti do ozljeda. U sportskim trgovinama možete tražiti savjet prodavača koje tenisice izabrati i za koju aktivnost. Uz obuću, važna je i odjeća u kojoj se dobro osjećate te da je napravljena od materijala koji dišu i brzo se suše. Da biste sigurno i učinkovito vježbali kod kuće, trebate biti fokusirani na trening. Pokušajte odraditi najmanje 30 minuta vježbanja umjerenog intenziteta, 3-4 dana u tjednu, kako biste ostali u formi.

Press Foto 

Press Foto

  • Pokušajte tehniku vježbi usvojiti od početka kako biste bili sigurni da ispravno koristite svoje mišiće.
  • Ne zaboravite zagrijavanje na početku te hlađenje na kraju aktivnosti i uzmite dan za odmor.
  • Pazite na prehranu – pratite dnevni kalorijski unos kao i unos tekućine; pijte vodu prije, tijekom i nakon aktivnosti.
  • Budite svjesni vremenskih uvjeta u kojima vježbate te provjerite imate li adekvatnu obuću i opremu s obzirom na izabranu aktivnost.

 Press Foto

Press Foto

KOJU OPREMU IZABRATI ZA DOMA

Možda nemate vrhunsku fitness opremu i rekvizite, ali vaš se dom može pretvoriti u teretanu s nekoliko komada opreme. U nastavku teksta je nabrojeno sve ono što vam treba kako biste i dalje mogli učinkovito vježbati, čak i bez napuštanja kuće. Dok kupujete opremu za kućnu upotrebu pripazite na jednostavnost korištenja, svestranost, cijenu i izdržljivost. To se tiče i odjeće u kojoj vježbate. Ima divnih stvari stvari brendova Reebok, Nike i Puma, a nama je posebno zanimljiv kvalitetan brend po pristupačnoj cijeni Energetics fitness, koji je ekskluzivno dostupan u Intersportu.

Press Foto

Press Foto

Press Foto

vježbanje

fitness

Intersport

vježbanje kod kuće

newsletter

Prijavite se na Newsletter