Što ste prvo uočili?

Dva optička testa koja će vas zabaviti uz jutarnju kavicu ☕


Dina Plevnik Hajduk
11.11.2017.09:00
Dva optička testa koja će vas zabaviti uz jutarnju kavicu ☕
Tumblr

sažeto

Gledate li uvijek širu sliku ili ste zapetljani u detaljima?


Dina Plevnik Hajduk
11.11.2017.09:00

Tko ne voli kratke testove koji otkrivaju kakva je naša osobnost?

Donosimo dva zabavna primjera koja će vas razveseliti uz jutarnju kavicu.

Što ste prvo vidjeli vi, a što članovi vaše obitelji?

Tumblr

AUTOMOBIL

Ako ste na ovom crtežu prvo uočili automobil, najvažnija vam je sloboda, piše Your Tango. Želite znati da u svakom trenutku možete krenuti na put, upoznati nove ljude, zabaviti se, vidjeti nova mjesta i doživjeti nešto uzbudljivo. Iskustva su vam važnija od materijalnih stvari, a u životu se trudite uvijek biti 'za volanom' svoje sudbine i raditi stvari svojim tempom.

DALEKOZOR

Ako je muškarac s dalekozorom prvi vizual koji ste vidjeli, uvijek gledate 'široku sliku' i ne obraćate pažnju na vama nevažne detalje. Odličan ste analitičar i strpljiva osoba koja brzo upija informacije. Vaša mana mogla bi biti površnost, nekad je važno posvetiti se i detaljima.

SLOVO A

Oni koji su od svega prvo uočili slovo A imaju odlično oko! Vi imate jako izraženu intuiciju i zamjećujete detalje koje drugi nisu sposobni vidjeti. Pronicljivi ste i odlično spajate komadiće kako bi napravili nešto veliko.

Tumblr

KROKODIL

Pouzdani ste i pravi ziheraš te rijetko riskirate. Vama je važno samo ono što je očito, a sitnice i detalji uopće vas ne zanimaju ako ste procijenili da nisu dovoljno važni.

BROD

Kreativni ste, otkačeni i zabavni te vas uvijek zanimaju neobične stvari i aktivnosti koje drugima možda ne bi pale na pamet. Nekad se znate zapetljati u svojim mislima i teže završavate zadatke, pogotovo ako nisu kreativne prirode.

bubble kviz

zabava

osobnost

vikend

optički test

Podijeli članak