JESEN/ZIMA 2017./2018.

Ekstravagantna diva Olja Vori u modnoj viziji Ivice Skoke


Iris Hazler
05.10.2017.22:00
Ekstravagantna diva Olja Vori u modnoj viziji Ivice Skoke
Zvonimir Ferina

sažeto

Majstor izrade glamuroznih haljina, Ivica Skoko i obožavateljica njegova dizajna, Olja Vori ekskluzivno su prije nadolazećeg Fashion.hr-a pokazali mali dio najnovije kolekcije koju i ove sezone poznati dizajner predstavlja


Iris Hazler
05.10.2017.22:00

Ovog puta u slavljeničkom raspoloženju, jer je iza njega 20 godina uspješne karijere i revija za koje se uvijek traži pozivnica više. Nakon kolekcije za proljeće/ljeto 2017. koja je zaživjela u svjetlijim i pastelnim bojama, za jubilarnu sezonu Skoko odlučio je iznenaditi uzorcima tkanina, poigravanjem stilovima i drugačijim stylingom.

Zvonimir Ferina

Dizajner čije kreacije uvijek iznova oduševljavaju i koje zvijezde biraju za najglamuroznija red carpet izdanja i u ovoj kolekciji pokazuje kako radi ono u čemu je u samom vrhu – zadivljujuće svečane haljine raznih dužina, formi i stila.

 Zvonimir Ferina

Preko različitih vrsta svile i viskoze do omiljene mu čipke, Skoko je novu kolekciju odlučio obogatiti i raznim uzorcima i bojama čipke s glitter efektom te tako svaku kreaciju učiniti neobičnom i zanimljivom.

 Zvonimir Ferina

''Poigrat ću se punim i transparentnim materijalima te nekim elementima 70-ih godina, no i dalje se oslanjajući na moj prepoznatljiv stil u kojem koristim elemente 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća. Ostajem dosljedan glamuru u punom sjaju, no ovog puta haljine su urbanije, a stilizirat ću ih sa svojom suradnicom Ivanom Bilandžijom Billy na jedan jako zanimljiv način. Na pisti će biti još neka iznenađenja kojima se jako veselim kao i okrugloj obljetnici svojih dizajnerskih 20 godina “, najavio je Skoko novu modnu priču na 25.sezoni Fashion.hr -a.

Zvonimir Ferina

U najboljim Skokinim umijećima, haljinama, svaka se žena osjeća kao diva po čemu je poznat i autentičan, a nakon 20 godina u samom vrhu hrvatske mode i dalje mu je najveći izazov istaknuti ono nešto posebno u svakoj ženi.

Zvonimir Ferina

Zvonimir Ferina

moda

hrvatski dizajn

fashion.hr

Ivica Skoko

Olja Vori

Podijeli članak