AVON EVE

Eva Mendes u glavnoj ulozi kao zaštitno lice nove beauty kampanje


Iris Hazler
20.02.2018.13:55
Eva Mendes u glavnoj ulozi kao zaštitno lice nove beauty kampanje
Press Foto

sažeto

Eve Discovery mirisna kolekcija stručno je stvorena zbirka 3 različita mirisa, 3 različite priče koje otkrivaju emociju žene


Iris Hazler
20.02.2018.13:55

Život je skup priča u kojem svaki dan donosi nove izazove, nove uloge koje moramo odigrati.

Press Foto

Press Foto

Nakon uspješnog lansiranja prvog dual mirisa Eve Duet, Avon lansiranjem EVE Discovery mirisne kolekcije nastavlja slaviti snagu i multidimenzionalnost žene. Stručno stvorena zbirka pojedinačnih mirisa koju su kreirali neki od najboljih svjetskih kreatora mirisa, ženama daje priliku da otkriju svoje emocije, naglase svoje posebne trenutke i da se izraze mirisom u svakoj prigodi.

Press Foto 

Press Foto

Holivudska glumica Eva Mendes prekrasna je u ulozi EVE glasnogovornice: “Nije li divno imati zbirku pojedinačnih mirisa koji svaki trenutak mogu učiniti vječnim i pojačati naše osjećaje u svakoj prilici? Kolekcija tri pojedinačna mirisa omogućava mi da se izrazim baš onako kako želim, bilo da je to elegancija (Elegance), sigurnost (Confidence) ili osjećaj privlačnosti i zanosa (Alluring).”

 Press Foto

 Press Foto

Zajednička nit svih Eve Discovery parfema je ekskluzivna struktura koja ih povezuje zajedno, kao zbirku, i uobličuje siluetu žene u miris. Ta je poveznica 'Feminine Code', s ukusnim crvenim plodovima koji predstavljaju njezinu energiju, s delikatnim cvjetovima za njezinu individualnost i uz svijetle šume za njezinu snagu.

Press Foto

EVE Discovery kolekcija je mirisa koju su kreirali neka od svjetski najpoznatijih imena u industriji: Honorine Blanc (Confidence), Harry Frémont (Elegance) – jedini kreator mirisa koji je dvije godine za redom osvojio Internacionalnu nagradu French Society of Perfumers te Richard Harpin i Gabriela Chelariu (Alluring).

ljepota

beauty

miris

parfem

Avon

Eva Mendes

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter