Zvijezde gledaju i sude

Evo zašto je tvoj život u banani, prema tvom horoskopskom znaku


Dina Plevnik Hajduk
13.11.2017.20:00
Evo zašto je tvoj život u banani, prema tvom horoskopskom znaku
iStock

sažeto

Možda je problem baš u vama


Dina Plevnik Hajduk
13.11.2017.20:00

Kažu da smo sami tvorac svoje sreće što je djelomično i istina.

Možda ne možemo utjecati na okolnosti, bolest i prirodne nedaće, ali uvijek imamo priliku odlučiti kako ćemo se nositi s našim problemima te kako ćemo tretirati sebe i druge, na putu prema što sretnijem životu.

Ako vas zanima kako sami sebe sprječavate u sreći, pogledajte što o tome kažu astrolozi i malo se zamislite - možda su u pravu.

OVAN

Previše ste koncentrirani na sebe i ne zanima vas kako vaše odluke utječu na druge ljude. To uvelike utječe na vaše odnose - prestanite slijepo koračati kroz život slušajući samo sebe.

BIK

Presvadljivi ste. Ako ljudi ne rade sve što želite, na način koji želite - spremni ste eksplodirati. Siđite s trona i naučite što znači riječ kompromis, piše Your Tango

BLIZANCI

Previše se dajete drugima. Želite svima udovoljiti pa ste potpuno iscrpljeni i zaboravljate ugoditi i sebi. Vrijeme je da naučite da ne morate raditi sve što drugi žele da bi vas voljeli.

RAK

Sve previše uzimate srcu i shvaćate ozbiljno. Vaši duboki osjećaji mogu dovesti do katastrofa na mnogim poljima. Smirite se, opustite i prihvatite šalu na vlastiti račun. "Na jedno uho unutra, na drugo van" neka bude vaš novi moto.

LAV

Vaši standardi su preniski. Ne zanima vas što je netko bahat i pomalo zloban, ako mislite da je fantastičan. Poredajte prioritete i u ljudima počnite tražiti - ljudskost.

DJEVICA

Fiksirate se na stvari koje ne možete popraviti i to vas ispunjava bijesom. Shvatite da niste savršeni i da je to sasvim OK. Nitko nije. Prestanite se fokusirati na greške iz prošlosti i uživajte u sadašnjosti.

VAGA

Vaša sreća previše ovisi o sreći drugih osoba. Obožavate ljude pa ste sretni ako su oni sretni i tužni ako su oni tužni. Posvetite se sebi i, ako je potrebno, recite drugima što mislite i što vi želite. Ako im je stalo do vas, neće vam to moći uzeti za zlo.

ŠKORPION

Vaš glavni problem je što ne znate što želite. Nemate točno određen cilj pa vam se čini kao da plutate životom. Sjednite, razmislite o stvarima koje vas vesele i koje vas čine tužnima i napravite viziju za budućnost koju želite.

STRIJELAC

O očajničkoj želji da se svidite svima, previše se trudite i gubite sebe. Toliko se trudite biti popularni da često zapostavljate veze i ljude koji bi vam trebali zaista biti važni. Pronađite balans i posvetite više vremena onima koji će biti ovdje i kada se reflektori na vašoj pozornici ugase.

JARAC

Znate li koji je vaš najveći problem? Ne znate primiti kritiku. Često kritizirate druge, ali kad oni uzvrate istom mjerom, potpuno ih isključujete. Prestanite odbijati tuđa mišljenja - jednako su vrijedna kao i vaša.

VODENJAK

Vi ste jednostavno predjetinjasti te je vrijeme da napokon odrastete. Uvjereni ste da su vaša neodgovornost i lepršav duh neodoljivi, no to baš i nije tako. Problemi uzrokovani vašim ponašanjem pojavljuju se na poslu, u vezama i na vašem bankovnom računu - vrijeme je da se napokon dovedete u red.

RIBA

Vi ste preveliki ziheraši i upravo bi vas to moglo koštati sreće. Vrijeme je da napravite nešto netipično, što vas pomalo plaši, jer drugačije nećete dobiti ono za čime zaista žudite. Malo previše cijenite udobnost - dobre stvari događaju se onima koji ulože više truda.

bubble kviz

horoskop

sreća

horoskopski znak

karakteristike

Podijeli članak