Tako svježe, tako zanosno

Glumica Doris Pinčić prva obukla komade iz cruise kolekcije Lulu Couturea


Dina Plevnik Hajduk
17.06.2017.10:30
Glumica Doris Pinčić prva obukla komade iz cruise kolekcije Lulu Couturea
Sanja Jagatić

sažeto

Svi modeli iz kolekcije Lulu Couture proizvedeni su u Hrvatskoj


Dina Plevnik Hajduk
17.06.2017.10:30

Damske haljinice od udobnih materijala najbolji su izbor za toplo ljeto kada želimo biti opušteni, a u isto vrijeme izgledati privlačno.

Hrvatska voditeljica Doris Pinčić Rogoznica savršeno je utjelovila viziju LuLu Couture djevojke, uz osmijeh na licu, prirodno urođeni šarm i neopterećenost izgledom.

Sanja Jagatić

"Cilj nove cruise kolekcije je stvoriti odjevne komade za ljeto, koji će u isto vrijeme biti veoma moderni i bezvremenski, ugodni i prozračni za dnevne kombinacije, s mogućnošću transformacije u večernje kombinacije uz odgovarajuću obuću i nakit.  Naglasak je na udobnosti i nosivosti, koja je u ljetnim mjesecima apsolutni imperativ", kažu glasnogovornici ovog sve popularnijeg brenda.

Sanja Jagatić

Kolekcija donosi prozračne materijale, čiste linije, lepršave detalje te opušteni morski stil. Sunce na koži, sol u kosi, lagana haljina ili nehajno prebačena košulja tvore cruise stil prave LuLu djevojke, koja se osjeća ugodno u svojoj koži, uživa u prirodi, ljudima, modi i pronalazi ljepotu svuda oko sebe.

Sanja Jagatić

Kolekcija se sastoji od lepršavih, prozračnih haljina koje lagano padaju uz tijelo, a obogaćene su veselim detaljima kao što su volančići, mornarske prugice i decentni gumbići.

Sanja Jagatić

Korišteni su prirodni materijali poput pamuka, lana te mikromodala, vlakna koje se dobiva iz celuloze drveta i sadrži svojstva najfinijeg pamuka. Svi komadi proizvedeni su u Hrvatskoj, a zbog odabranih materijala, izuzetno su lagani, ugodni na koži i jednostavni za održavanje.

Sanja Jagatić

Novu LuLu Couture kolekciju možete pronaći u ekskluzivnoj flagship trgovini u Gundulićevoj 3, u trgovinama Class ZD u Zadru i LuLu&Brands u Šibeniku, u hotelu Bellevue u Malom Lošinju te na web stranici www.lulucouture.eu.

moda

glumica

ljepotica

Doris Pinčić

Lulu couture

cruise

couture

Podijeli članak