15 GODINA KARIJERE

Hipijevski, kovrčavo i šareno kako samo BiteMyStyle zna


100posto
13.03.2019.15:00
Hipijevski, kovrčavo i šareno kako samo BiteMyStyle zna
Zvonimir Ferina

sažeto

Najveći nacionalni tjedan mode Bipa FASHION.HR, ove će sezone završiti u slavljeničkom duhu, revijom dizajnera koji svojim jedinstvenim potpisom i brandom BiteMyStyle domaću publiku oduševljava već 15 godina


100posto
13.03.2019.15:00

Zoran Aragović, pod pokroviteljstvom branda Philips kao „točka na i“ ovosezonskog programa tako će proslaviti dugogodišnje stvaralaštvo i svoj rad zbog kojeg slovi za jednog od omiljenih domaćih dizajnera. Zaljubljenice u Aragovićev modni stil i ovog će proljeća moći uživati u pregršturbanih, modernih i vrlo nosivih kreacija s naglaskom na koloritu, uzorcima i zanimljivim detaljima.

Zvonimir Ferina

Baš kakva je moda bila u vrijeme osamdesetih i devedesetih, takva je i najnovija kolekcija branda BiteMyStyle. Inspiriran tim luckastim godinama prošlog stoljeća, dizajner Zoran Aragović za proljeće/ljeto 2019. stvara vrlo nosivu, lepršavu i neopterećenu odjeću, uz nezaobilazne točkice i pruge po čemu su njegove kreacije oduvijek i prepoznatljive.

Zvonimir Ferina

Kao malo slavljeničko iznenađenje, ovosezonsku kolekciju upotpunit će jeans komadi, koje je koristio i u svojim počecima no ovog puta s vrlo zanimljivim printom, teksturama i intervencijama bojom. Uz kapute, suknje i sakoe izrađene od trapera, u većem broju prezentira haljine i košulje ukrašene mašnama koje se vežu oko vrata i ruku ili koje mogu poslužiti kao detalj na otvorenim leđima. Pomalo hipijevski i romantično, Aragović u se novoj kolekciji poigrava s jednostavnim i strogim formama jeansa.

Zvonimir Ferina

I dok dovršavam aktualnu kolekciju, već imam gomilu ideja za onu jesensku tako da taj kreativni proces nema stanke. Uvijek se trudim, a pogotovo sada kada slavim obljetnicu, da revija bude zaokružena priča, uz glazbu, dobar makeup i zanimljive upečatljive frizure“, istaknuo je Aragović kojem će baš te upečatljive frizure kreirati Philips Moisture Protect Auto Curler, uređaj s pametnim sustavom za kovrčanje bez napora, koji sam kontrolira i prilagođava temperaturu.

Zvonimir Ferina

Savršeno kovrčave, 15 godina karijere s poznatim dizajnerom odlučile su proslaviti njegove obožavateljice i dugogodišnje prijateljice. Tako su se TV voditeljica Minea, pjevačica Lea Mijatović i influencerica Maša Zibar našle u ulozi modela i postale zaštitna lica vizuala kojima Aragović najavljuje slavljeničku reviju i kolekciju s kojom će zaokružiti 15 godina rada.

moda

hrvatski dizajn

BiteMyStyle

Zoran Aragović

BiteMyStyle by Zoran Aragović

Minea

Lea Mijatović

Maša Zibar

newsletter

Prijavite se na Newsletter