Savjet za česte letače

Insajderi kažu da je ovo najbolji dio aviona ako želite dobru uslugu


Dina Plevnik Hajduk
17.10.2017.11:05
Insajderi kažu da je ovo najbolji dio aviona ako želite dobru uslugu
Profimedia

sažeto

Jedan dio aviona ipak je bliži prostoru u kojem stjuardese spremaju hranu i napitke


Dina Plevnik Hajduk
17.10.2017.11:05

Kako birate mjesto u avionu kad kupujete kartu?

Neki preferiraju 'sigurnu sredinu' i sjedala blizu vratima za hitni izlaz, drugima je samo važno da su do prozora, a treći preferiraju vrh kako bi bili blizu pilota.

Stjuardese se trude svim putnicima pružiti jednaku dozu pažnje i profesionalne usluge, no portal Oyster.com tvrdi da ipak postoji dio aviona u kojem su putnici bolje zbrinuti.

Annie Kingston, stjuardesa i blogerica kaže kako je stražnji dio aviona milina za putnike koji vole komunicirati sa stjuardesama jer su bliži prostoru u kojem se one nalaze i pripremaju hranu i napitke.

Putnici u zadnjih nekoliko redova aviona prvi će dobiti poslugu, a stjuardese će brže i češće odgovoriti na njihovo zvono za razliku od putnika u prednjem dijelu aviona, zbog kojih bi se mogao poremetiti plan posluživanja.

Ovo je izraženo u slučajevima kada u avionu nema jastuka, slušalica i bočica alkohola viška, poručuje Annie i naglašava kako je vjerojatno da će ih dobiti oni koji su prvi na redu, a to su putnici na sjedalima koja se nalaze na kraju aviona.

avion

let

stjuardesa

putnici

Podijeli članak