Lude sedamdesete za lutkice s podija

Jesen će biti ispunjena zvucima Studija 54, predviđa kuća YSL


Dina Plevnik Hajduk
19.06.2017.10:50
Jesen će biti ispunjena zvucima Studija 54, predviđa kuća YSL
YSL

sažeto

Kad krenu prve kiše, šminkat ćemo se inspirirane zabavnim lookom sedamdesetih


Dina Plevnik Hajduk
19.06.2017.10:50

Nakon trenda devedesetih koji nikako ne izlazi iz mode, na scenu se polako ali sigurno vraća često kopirano modno razdoblje, lude sedamdesete.

Ovaj trend u modnom se smislu preslikava na lepršavu odjeću od prirodnih materijala, bogate cvjetne uzorke i hlače sa zvonolikim nogavicama, dok se make-up industrija poziva na glamur koji je vladao tadašnjom disco scenom i živio u tada slavnom Studiju 54.

Brend YSL upravo je predstavio najnoviju make up kolekciju za jesen 2017., a već nas naslovni vizual poziva na ples i ludovanje na podiju do zore.

YSL

Zvijezda kolekcije raskošna je paleta u kojoj se nalazi sve što vam treba za look sedamdesetih - podatna sjenila u mat i šljokastim varijantama te ruževi u nekoliko nijansi za sočne usne koje pozivaju na poljupce.

YSL

Vrlo važan dio šminke u stilu ovog razdoblja je tuš pa ga YSL donosi u čak šest boja, a oči, lice i dekolte možete ukrasiti krupnim ružičastim šljokicama koje vas neće razočarati.

YSL

YSL

Nokti su također svjetlucavi, možete birati između srebrnog laka sa šljokicama pod nazivom "Studio Silver" ili se odlučiti za brončanu varijantu koja se krije iza naziva "Bronze Fever".

Slavni ruževi "Rouge Volupte Shine Lipstick" koje mnogi smatraju najboljima na tržištu, za ovu su kolekciju izrađeni u dvije ružičaste nijanse, "Nu Impulsif" koja podsjeća na boju mesa i "Turbulent Pink" za izgled lutkice s podija.

YSL

make up

šminka

YSL

Studio 54

sedamdesete

Podijeli članak