Koja mu je slaba točka

Kako pokušati vratiti bivšeg dečka, prema njegovom horoskopu


Dina Plevnik Hajduk
24.11.2017.10:55
Kako pokušati vratiti bivšeg dečka, prema njegovom horoskopu
iStock

sažeto

S Blizancima ne smijete okolišati, a Lavove morate šokirati


Dina Plevnik Hajduk
24.11.2017.10:55

Zeznuli ste stvar i izgubili voljenog dečka, a sada ga očajnički želite natrag? Recite nam što je u horoskopu!


OVAN

Jednom kad Ovan nešto odluči teško će promijeniti mišljenje, osim ako zaista voli. Želite li ga natrag nemojte biti naporni niti se pokušavati praviti da vam nije stalo, pokažite mu da ste se uozbiljili i da ga volite te da ste poradili na sebi i stvorili novo samopouzdanje. Oni ne vole slabiće.

BIK

Bikovi obožavaju javne izjave ljubavi pa će mu biti drago ako mu pred prijateljima kažete da ima super košulju ili dobar parfem, ako ga pozovete na kavu u atraktivnom novom kafiću ili se ponudite da ćete ga odvesti na tulum. Nemojte glumiti da niste zainteresirani, budite slatki i zavodljivi.

BLIZANCI

Muškarci rođeni u ovom znaku ne vole ponavljati iste greške dva puta, no teško zaboravljaju žene u koje su se snažno zaljubili. Ako ste uvjereni da ga zaista želite natrag, nemojte okolišati. Dobro razmilite o svojim propustima, napravite promjene te ga zamolite za iskren i otvoren razgovor u kojem ćete mu objasniti da ga još volite i da znate gdje ste pogriješili. Moglo bi upaliti...

RAK

Rakovi su izuzetno romantični i privrženi kad su u vezi, zbog čega im svaki prekid teško pada. Cijene mišljenje svojih prijatelja i članova obitelji pa bi upravo to mogao biti vaš put do ponovnog osvajanja njegova srca. Zbližite se s njegovim frendovima (nemojte pretjerivati) i pokažite im da ste žena vrijedna Rakove ljubavi.

LAV

Vatrene Lavove zanimaju strasti, uzbuđenja i dobra zabava pa ih nećete vratiti u svoj život dosadnim ljubavnim porukama i plakanjem na kiši. Napravite nešto potpuno neočekivano - promijenite frizuru, okušajte se u nekom uzbudljivom sportu, zaplešite pred svima premda ste sramežljivi...Pokažite mu da će se s vama zauvijek odlično zabavljati.

DJEVICA

Kad prekidate s Djevicom, imate veliku prednost jer ovaj znak voli ostati u dobrim odnosima sa svojim bivšim partnerima. Igrajte na duge staze i nemojte biti napasni već mu kroz druženje i razgovore pokažite da ste vi još uvijek žena njegova života.

VAGA

Vage ne vole biti s dosadnim ljudima pa ni vi nemojte biti takvi. Sigurno će primijetiti da ste se ponovno počeli uređivati, smijati i izlaziti, a ako mu ponudite karte za koncert njegovog omiljenog benda ili party na kojem će svirati DJ kojeg obožava, mogao bi ponovno početi razmišljati o vama na romantičan način. Samo mu nemojte reći da ga obožavate i da ne možete živjeti bez njega!

ŠKORPION

Škorpione ćete ponovno osvojiti na isti način na koji ste to učinili i prvi puta - flertovanjem i inteligentnim raspravama. Oni obožavaju samopouzdane žene koje se ne shvaćaju preozbiljno te koje govore i rade neočekivane stvari. Nakon kratkog flerta, nestanite s lica mjesta kako bi imao vremena shvatiti da mu nedostajete, a zatim sve ponovite kroz desetak dana.

STRIJELAC

Strijelci su naizgled opušteni, no u vezama traže savršenstvo. Želite li ga ponovno osvojiti, pokažite mu da ste njegova Super žena i sve o čemu je sanjao.

JARAC

Jarčevi snažno vole zbog čega ih je lako povrijediti. Ako ste mu slomili srce, morat ćete se itekako dokazati kako bi vam primio natrag. Nemojte ni ulaziti u ovu priču ako želite brzo pomirenje - vaše iskupljivanje moglo bi potrajati mjesecima, jer Jarac želi biti siguran da vam zaista može ponovno vjerovati.

VODENJAK

Vodenjaka je zaista teško dobiti natrag, no to ne znači da je i nemoguće. Morat ćete biti zabavniji i kreativniji nego što ste bili u vezi te mu pokazati da ga ne želite držati na lancu. Imate li problema s posesivnošću, prvo poradite na tome, a zatim krenite u ponovno osvajanje.

RIBA

Ribe se znaju ponašati čudno nakon prekida jer ne žele prve pokazati koliko su slomljene. Muškarca Ribu ponovno ćete privući iskrenošću, bez okolišanja. Ako mu pokažete da ste ranjivi i da znate da ste pogriješili, mogao bi se ponovno povezati s vama.

ljubav

muško ženski odnosi

horoskop

muškarac

Podijeli članak