JESTE LI I VI U ZNAKU PARTY ANIMALA?

Kako za blagdane partijaju horoskopski znakovi


Iris Hazler
17.12.2017.08:35
Kako za blagdane partijaju horoskopski znakovi
iStock

sažeto

Ovan će se oduševiti svakim pozivom, Lavovi će sklopiti sedam poslova, a Ribe...


Iris Hazler
17.12.2017.08:35

Vrijeme je božićnih domjenaka i partyja, a neki astrološki znakovi bez pardona mogu reći da su prave party životinje.

Ovan

Najčešće je upravo Ovan glavni organizator zabave, a rijetko kada odbija poziv na tulume. Kuglanje? Može! Lagana večer uz Pictionary? Idealno! Jedino je mrvu problematično što u njemu proradi natjecateljski duh i nema beda s time da ''zgazi'' konkurenciju, pa iako to bio šef.

Bik

Bik će se previše uživjeti u ulogu domaćina, bez obzira je li on uopće domaćin tuluma. Uvijek nadgleda i provjerava ima li dosta klope, treba li otići po još cuge, ali to je samo plus jer uz Bika nikad niste ni gladni ni žedni.

Blizanci

Evo ga za pultom i uvjeren je da je vrhunski DJ! Ponekad pogodi i svi se razbacaju na podiju, ali ponekada toliko fula da se ekipa razbježi poput rakove djece. I ne dira ga viša sila, on duboko vjeruje u moć glazbe.

Rak

Kad smo već kod rakove djece, Rak će paziti na detalje i u roku keks prilagoditi sterilan ured u party zonu. Ali dovoljno sterilnu party zonu jer mu počinje titrati oko ako je na podu plastična čaša ili su se konfete raspršile po cijeloj prostoriji. Da, on je taj koji istog trena briše kap vina s poda...

Lav

Ovaj znak strateški pristupa svakome na tulumu, pun samopouzdanja i elegancije. Od kolega koje već zna do suradnika koje tek upoznaje, vadi vizitku i slaže tri poslovna prijedloga i plana, uz viziju idealne suradnje i blistave budućnosti.

Djevica

Ovaj marljivi znak koji je uvijek potpuno skoncentriran na posao, jednako marljivo partija. Iako se na prvu čini ukočena, Djevica će bez treptaja posegnuti za bocom, urlati na karaoke i (vjerojatno) se provesti najbolje od svih prisutnih. Na iskreni šok svih prisutnih.

Vaga

Ona je medijator između ekipe koja se poznaje i pridošlica. Bez pardona pristupa ljudima za koje misli da se nisu baš opustili i uvodi ih među svoje kolege i prijatelje kako bi se svi dobro zabavili. Brižna Vaga, nikad nije sama!

Škorpion

Ovaj znak nije nedruštven, ali se radije drži svojih troje frendova i s njima baca trač partiju, interne fore i izbjegava previše kontakta s nadređenima (ili podređenima, ovisi o tituli). Također, nerijetko nesuptilno s gađenjem gleda na okolinu.

Strijelac

Opaki partijanerski znak ne voli previše granice, a posebice ako te granice znače da ga se sprečava u zabavi. Vrlo vjerojatno će prošvercati osobu koja uopće nije dio ekipe za tulum, ali će usput prošvercati  par litara cuge. Nakon toga će vrlo vjerojatno na koljenima pjevati tužaljku u 4 ujutro.

Jarac

On pristaje na tulume samo pod svojim uvjetima, a to su: ne smije biti previše ljudi, ne smije biti preglasna glazba, egzotično jelo mu nije napeto, a i ovaj šampanjac je mogao biti bolji. Bježi s partyja deset minuta nakon što je došao i opravdava se time da on jedini zaista radi ujutro. Ili ikada. Ovisi kakve je volje.

Vodenjak

Potpuno ponesen emocijama i nakon nekoliko čašica više, Vodenjak dramatično pročišćava grlo i lupa žličicom po čaši. Odlučio je održati zdravicu koja se pretvara u govor koji traje i traje i traje. I traje..

Riba

Gdje je Riba? Gdje? Nema je. Ostala je doma, ipak je ona stara duša, tko će biti tako dugo budan, previše ljudi, buke... Spava već iza 22 sata snom pravednika i osobe koju ujutro neće šorati mamurluk.

bubble kviz

horoskop

horoskopski znak

horoskopski znakovi

smiješan horoskop

mješna strana horoskopa

kako se ponaša koji horoskopski znak

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter