Reci DA ovakvom buketu

Koje sezonsko cvijeće odabrati za proljetno vjenčanje?


Dina Plevnik Hajduk
08.05.2017.09:05
Koje sezonsko cvijeće odabrati za proljetno vjenčanje?
Profimedia

sažeto

Nježne đurđice divne su za vjenčanja na otvorenom, a ženstveni božuri uvijek su elegantan izbor


Dina Plevnik Hajduk
08.05.2017.09:05

Buket koji u rukama ima mladenka vjerojatno će primijetiti samo žene, no on je jedan od vrlo važnih stavki svakog vjenčanja, posebno za mladenku. 

Buket mora pratiti stil vjenčanice i temu svadbe, prema njemu će biti izrađeni i cvjetni aranžmani za cijelu svadbenu svečanost, ali najvažnije od svega je da se sviđa mladenki i na neki način predstavlja njezinu osobnost.

Kad birate cvjetne aranžmane, svakako se prvo raspitajte o cvijeću koje je u sezoni, kako ne bi morali plaćati ogromne svote za rijetke primjerke koji dolaze iz inozemstva, a možda neće ni uspjeti preživjeti cijelu svadbu.

Proljeće je puno predivnih cvjetnih primjeraka pa su mladenke koje će reći "da" u ovo doba zaista sretne, jer imaju velik izbor.

Božuri i tulipani iznimno su elegantan izbor, dok su za vjenčanja na otvorenom i razigrane mladenke predivna ideja i male, nježne đurđice.

Ranunkule u buketu izgledaju zaista čarobno, a čak i ako vam nisu osnovni cvijet koji vodi svadbu, bogate hortenzije lijepo će upotpuniti svaki buket i aranžman.

Pogledajte naš mali proljetni pregled svadbenog cvijeća!

Božuri

Profimedia

Narcise

Profimedia

Tulipani

Profimedia

Zumbuli

Profimedia

Ranunkule, poznatije kao "male žabe"

Profimedia

Đurđice

Profimedia

Hortenzije

Profimedia

vjenčanje

svadba

savršeno vjenčanje

cvijeće

proljetno cvijeće

Podijeli članak