Bik nikad ne oprašta, Strijelac će saslušati ispriku

Koji horoskopski znakovi najlakše praštaju, a koji su najveća zlopamtila


Dina Plevnik Hajduk
20.10.2017.19:30
Koji horoskopski znakovi najlakše praštaju, a koji su najveća zlopamtila
iStock

sažeto

Želja za odanošću, snažnim prijateljskim i obiteljskim odnosima, natjerat će Jarca da vam pokuša oprostiti


Dina Plevnik Hajduk
20.10.2017.19:30

Smatrate li se osobom koja lako oprašta i zaboravlja tuđe propuste i grijehe ili sve dobro pamtite i pišete u mentalnu mapu čak i kad vas netko krivo pogleda?

Naš karakter, a samim time i horoskopski znak, mnogo govori o načinu na koji praštamo, a mi vam donosimo popis znakova koji će iskreno reći: "Prihvaćam tvoju ispriku" i onih koji će prosiktati: "Ovo ti nikad neću zaboraviti".

Najlakše praštaju:

RIBE

Osjetljive Ribe otvorena su uma i imaju izraženo suosjećanje pa će pokušati shvatiti zašto ste ih povrijedili te prihvatiti ispriku, ako smatraju da je iskrena. Od cijelog zodijaka, Ribe su znak koji će vam najprije oprostiti.

VAGE

Za razliku od Riba, Vage će izdaja snažno pogoditi, no s obzirom na to da su iznimno društvene osobe, kad se oporave, bit će spremne oprostiti i ponovo se družiti s vama.

JARČEVI

Jarčevi su disciplinirani i organizirani i kad su veze u pitanju pa će nakon vaše izdaje preispitivati i sami sebe kako bi shvatili kako je do toga došlo. Želja za odanošću, snažnim prijateljskim i obiteljskim odnosima, natjerat će Jarca da vam pokuša oprostiti.

STRIJELCI

Strijelci imaju izrazito pozitivan pogled na život pa će vam, nakon prvotne ljutnje, dati šansu da se opravdate i ispričate. Ako im je dovoljno stalo do vas, možda će vam i oprostiti.

Nikad vam neće oprostiti:

BIKOVI

Ako imate posla s Bikom, nemojte ga iznevjeriti jer vam ovaj znak to baš nikad neće oprostiti. Jako su tvrdoglavi pa postoji zaista mala šansa da ćete promijeniti njihovo mišljenje i ponovno zadobiti povjerenje.

LAVOVI

Ovaj znak povrijedit će što ste mu slomili srce, ali će ga potpuno uništiti činjenica da ste mu slomili ego. Lavovi, puni sebe, takvu izdaju teško će oprostiti.

ŠKORPIONI

Škorpioni i onako nemaju previše povjerenja u druge, točnije daju ga samo posebnim osobama pa im izuzetno teško pada kad to povjerenje netko slomi. Mogu se ljutiti jako, jako dugo i strastveno mrziti osobe koje su prema njima bile užasne.

VODENJACI

Ovaj znak možda vam djeluje lepršavo, no ako poznajete nekoliko Vodenjaka, svjesni ste činjenice da ne vole 'osjećati osjećaje'. Skloni su bježanju od emocija pa teško prihvaćaju da ih je netko uspio povrijediti i još teže opraštaju.
bubble kviz

horoskop

zodijak

znakovi

oprosti

praštanje

zlopamtilo

Podijeli članak